Ο διπλός ρόλος του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ

Ο διπλός ρόλος του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ

Διπλό ρόλο στο πρόγραμμα του καναλιού του ΣΚΑΪ θα έχει την ερχόμενη σεζόν ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής εκτός από την εκπομπή του, θα πιάσει μια από τις καρέκλες των κριτών στο Ελλάδα έχεις ταλέντο.

Έτσι, θα καλύψει το κενό που αφήνει η Μαρία Μπακοδήμου στο ριάλιτι, η οποία ανακοίνωσε μέσα από τα social media ότι δεν τα βρήκε με τον ΣΚΑΪ. 

Το μεταγραφικό «μπαμ» του φετινού καλοκαιριού έκανε ο Νίκος Μουτσινάς με την μετακίνησή του από το Open στον ΣΚΑΪ.

Ο παρουσιαστής που την τηλεοπτική σεζόν, που ολοκληρώθηκε στις αρχές του καλοκαιριού, έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης με το «Για την παρέα» αισιοδοξεί ότι θα τα καταφέρει το ίδιο και καλύτερα και στο κανάλι του Φαλήρου.

Όμως, θα πρέπει να ξεκινήσει κυριολεκτικά από το μηδέν, καθώς δεν μπορεί η νέα του εκπομπή να έχει τον ίδιο τίτλο που είχε και στο Open.

Και αυτό γιατί ο τίτλος «Για την παρέα» δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Σύμφωνα με τo «Real Life» της εφημερίδας «Real News», o Νίκος Μουτσινάς θα χρειαστεί να βρει άλλο τίτλο για το νέο του εγχείρημα στον ΣΚΑΪ, καθώς το «Για την παρέα» ανάκει στο Open και ως εκ τούτου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Ακόμη, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, νομικοί είναι και οι λόγοι που καθυστερεί η ανακοίνωση της μεταγραφής του παρουσιαστή.

Παρότι το deal έχει κλέισει, η επίσημη ανακοίνωση θα αργήσει ακόμα, πιθανόν και στα τέλη Αυγούστου, ώστε να απεμπλακεί πλήρως από το προηγούμενο τηλεοπτικό του «σπίτι».

Με νέο τίτλο, αλλά σταθερά στη ζώνη 15:00-17:00, ο Νίκος Μουτσινάς αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Πηγή: neaselida.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα