Ανατροπή στον Alpha: Δεν αποχωρεί η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Ανατροπή στον Alpha: Δεν αποχωρεί η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Φήμες και δημοσιεύματα τη θέλουν να είναι ήδη εκτός καναλιού Alpha, αλλά η Βίκυ Χατζηβασιλείου όπως διεμήνυσε στην Espresso, μέσω στενού της συνεργάτη πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αφού βρίσκεται σε διακοπές και δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τις διαπραγματεύσεις με τους ιθύνοντες του σταθμού για το αν θα παραμείνει ή όχι στο δυναμικό του.

«Θρίλερ» με τη Χατζηβασιλείου στον Alpha

Η χθεσινή είδηση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ήθελε την παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» να φεύγει από τον Alpha, έπειτα από 14 χρόνια. Συγκεκριμένα, ακούστηκε πως οι συζητήσεις που γίνονταν εδώ και έναν μήνα ανάμεσα στη Βίκυ Χατζηβασιλείου και στο κανάλι, ώστε να ανανεωθεί το συμβόλαιο συνεργασίας τους έπεσαν στο κενό, καθώς η παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη δεν δέχτηκε το αίτημα του σταθμού να ρίξει το μπάτζετ της εκπομπής για να φέρνει μεγαλύτερο κέρδος.

Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν την εκπομπή «Πάμε Πακέτο» να αντικαθίσταται με μία παρόμοια κοινωνικού περιεχομένου, με τους ιθύνοντες του καναλιού να αναζητούν το κατάλληλο φορμάτ, αλλά και τον άνθρωπο που θα το παρουσιάσει.

Ύστερα από όλα αυτά, σύμφωνα με την Espresso, στενός συνεργάτης της Βίκυς Χατζηβασιλείου, με τον οποίο επικοινώνησε η εφημερίδα διέψευσε όλα τα παραπάνω. Όπως είπε, η δημοφιλής παρουσιάστρια δεν έχει ξεκινήσει καν τις συζητήσεις με τον σταθμό και από όλα αυτά που λέγονται και γράφονται δεν ισχύει ούτε μία λέξη. Και κάπως έτσι το θρίλερ συνεχίζεται.

Πάντως η αλήθεια είναι πως μία εκπομπή, η οποία όλα τα χρόνια προβολής της σημειώνει τόσο υψηλά νούμερα τηλεθέασης, όπως το «Πακέτο» δεν την αφήνεις εύκολα να φύγει.

Πηγή: neaselida.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα