Athens Voice: Ζητάμε από όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να μην επιτρέψουν τη νέα επιχείρηση εξόντωσής

Athens Voice: Ζητάμε από όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να μην επιτρέψουν τη νέα επιχείρηση εξόντωσής

Να μην επιτρέψουν τη νέα επιχείρηση εξόντωσής της, ζητάει από όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, η Athens Voice με ένα άρθρο στην ιστοσελίδα της, λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχθηκε

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο άρθρο της: «Η Athens Voice υπάρχει και θα υπάρχει για να στηρίζει μία κοινωνία ανοιχτή. Ζητάμε από όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να μην επιτρέψουν τη νέα επιχείρηση εξόντωσής της

Η Athens Voice σήμερα δέχτηκε για άλλη μια φορά επίθεση. Ξέρουμε ήδη από το παρελθόν με ποιο τρόπο στήνεται η προβοκάτσια.

Πρώτα επιχειρείται η ηθική δολοφονία. Μια εφημερίδα τόσο γνωστή από τους αγώνες της, εδώ και 15 χρόνια, για μια χώρα πολύχρωμη και χωρίς αποκλεισμούς, κατασυκοφαντείται. Μετά τα επαγγελματικά τρολ σκοτεινού παρακράτους με τα bots, τις μηχανικά πολλαπλασιασμένες αναρτήσεις, κατασκευάζουν το κλίμα του μίσους. Έπειτα αναλαμβάνουν τα τάγματα εφόδου. Προσπαθήσαμε από την πρώτη στιγμή να προειδοποιήσουμε όλους για τον επιχειρούμενο αντιπερισπασμό.

Η Athens Voice υπάρχει και θα υπάρχει για να στηρίζει μία κοινωνία ανοιχτή για όλους και κυρίως για τους πιο αδύναμους. Ζητάμε από όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να μην επιτρέψουν τη νέα επιχείρηση εξόντωσής της και να περιφρουρήσουν την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα