Ποιο ρόλο που έκανε τηλεοπτικό πάταγο απέρριψε η Εβελίνα Παπούλια

Ποιο ρόλο που έκανε τηλεοπτικό πάταγο απέρριψε η Εβελίνα Παπούλια

Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την άκρως πετυχημένη σειρά του Mega, «Δύο ξένοι», όπου λατρεύτηκε από το κοινό ως «Μαρίνα Κουντουράτου». Έκτοτε, στο παλμαρέ της έχει πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες, με πιο πρόσφατη αυτή στο «Τατουάζ».

Ο λόγος για την Εβελίνα Παπούλια, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά κι εκεί στο εξομολογητήριο, αποκάλυψε για πρώτη φορά ποιον ρόλο απέρριψε, που κατόπιν έκανε τηλεοπτικό πάταγο. Όπως είπε, ήταν να παίξει τον ρόλο της Δήμητρας Παπαδοπούλου στη σειρά «Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς». Μάλιστα, το αρχικό σχέδιο ήταν να πρωταγωνιστήσει η ίδια με τον Κώστα Κόκλα, αλλά δεν της άρεσε το σενάριο

«Έγινε στο “Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς”. Θα ήμουν εγώ αντί για την Δήμητρα Παπαδοπούλου, αλλά χωρίς τον Θοδωρή Αθερίδη. Μας είχαν πει ότι μπορεί να είμαστε εγώ και ο Κόκλας. Όταν διάβασα τα σενάρια, δεν μου άρεσαν καθόλου. Ευτυχώς που το πήρε η Δήμητρα και ο Θοδωρής και έφτιαξαν αυτό το υπέροχο πράγμα. Το σενάριο έπασχε, δεν υπήρχε σενάριο. Η Δήμητρα το έφτιαξε και το έκανε καταπληκτικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα