Aυτό είναι το τέλος του "Τατουάζ" - Τι θα απογίνουν οι ήρωες

Aυτό είναι το τέλος του "Τατουάζ" - Τι θα απογίνουν οι ήρωες

Tο τέλος του «Τατουάζ», της σειράς που καθήλωσε εκατοντάδες τηλεθεατές με τη γρήγορη πλοκή και τους φόνους του serial killer Ορφέα, είναι γεγονός.

H απόφαση για τo φινάλε του «Τατουάζ» έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους φανατικούς της σειράς.

Η τριάδα των δημιουργών, Ανδρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου και Βάνα Δημητρίου, κατέληξαν σ’ αυτή την απόφαση ύστερα από ώριμη σκέψη και συζήτηση που κράτησε για περισσότερους από τρεις μήνες.

Η τελική τους απόφαση πάρθηκε γιατί - όπως είπαν οι ίδιοι - δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να κουράσουν τον κόσμο και δεν ήταν διατεθειμένοι να «τραβήξουν» τα επεισόδια μόνο για την τηλεθέαση.

Λίγο πριν το τέλος της σειράς, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Κύπριος ηθοποιός Στέλιος Γεωργιάδης και ήρθε στη δημοσιότητα η υπόθεση του serial killer της Κύπρου που κάποιοι συνέδεσαν με την πλοκή του «Τατουάζ».

Ήδη οι τρεις δημιουργοί του «Τατουάζ» έχουν συνεργαστεί για το επόμενο σίριαλ με τίτλο «8 λέξεις», το τρέιλερ του του οποίου κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες.

Για δύο σεζόν οι ήρωες του Τατουάζ κράτησαν παρέα στο τηλεοπτικό κοινό, κάνοντας τα βράδια πιο συναρπαστικά. Ποιο θα είναι το τέλος τους;

Όλγα - Στέφανος και Λήδα

Το τέλος της πρώτης ιστορίας του «Τατουάζ» που θα γραφτεί με ευτυχία είναι αυτό της Όλγας (Κατερίνα Γερονικολού) και του Στέφανου (Γιώργος Αγγελόπουλος). Θα δούμε να γίνεται ο γάμος τους, ενώ ένα κοριτσάκι θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους, μαζί φυσικά με τη μικρή Λήδα. Μπορεί η Λήδα να τους έκανε το βίο αβίωτο με τη ζήλια της για το νέο μωρό της οικογένειας, όμως όλα θα πάνε καλά και η οικογένεια θα έχει ευτυχισμένη ζωή.

Αλέξανδρος - Άννα και η έκπληξη

Μια μεγάλη έκπληξη ανατρέπει τη ζωή του Άλεξ και της Άννας στο τελευταίο επεισόδιο. Μια ανατροπή που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του ζευγαριού. Νωρίτερα ο Αλέξανδρος αποφασίζει ολοκληρωτική αλλαγή πλεύσης στην καριέρα του. Αφήνει την προηγούμενη δουλειά του και ασχολείται με το εμπόριο μανιταριών. Η ενασχόληση αυτή θα του αποφέρει αρκετά χρήματα και θα αλλάξει για πάντα το επίπεδο της ζωής του.

Τόνυ - Τατιάνα και η απόδραση στο εξωτερικό

Ο Τόνυ με την Τατιάνα ετοιμάζουν τη μεγάλη τους απόδραση. Παρά τις προσπάθειες της Τατιάνας να θολώσει τα νερά προς την Αστυνομία, ο Σέκερης γνωρίζει κάθε τους κίνηση. Και στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Το Τατουάζ» το τηλεοπτικό κοινό θα δει το ζευγάρι να έχει καταφέρει πια να φύγει στο εξωτερικό, ζώντας μακριά απ’ όλους και απ’ όλα εκτός Ελλάδας. Επίσης, δυσάρεστες εκπλήξεις όσον αφορά στην εγκυμοσύνη της Τατιάνας δεν θα υπάρξουν. Δεν θα τη δούμε να γεννάει, αλλά δεν χάνει το μωρό. Ο Τόνυ κόβει την κόκα (...και το εμπόριο όπλων) αφού ετοιμάζεται να γίνει πατέρας και είναι τρελά ερωτευμένος με την Τατιάνα.

Θεοχάρης - Βέρα

Happy end θα έχει και η τρικυμιώδης σχέση του Θεοχάρη με τη Βέρα. Η Βέρα εγκαθίσταται μόνιμα στην Ελλάδα μαζί με τον μικρό Μάριο και το ζευγάρι θα ζήσει στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας. Ένα ακόμα ζευγάρι που θα δει ευχάριστη κατάληξη.

Σέκερης - Αμαλία

Αντίθετα, ο Σέκερης και η Αμαλία λήγουν οριστικά τον δεσμό τους. Σε πολύ καλό κλίμα και χωρίς εντάσεις διαπιστώνουν πως θέλουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στις ζωές τους. Είναι το μοναδικό ζευγάρι της σειράς που δεν θα ευδοκιμήσει μιας και ακόμη δύο ζευγάρια θα έχουν ευτυχισμένο τέλος.

Πέτρος - Ελένη και Χάρης - Αφροδίτη

Η ισχυρή φιλία του Πέτρου με την Ελένη εξελίσσεται σε φλογερό ειδύλλιο, ενώ ο Χάρης με την Αφροδίτη παντρεύονται. Που σημαίνει ότι εδώ δεν υπάρχει καμία μεγάλη ανατροπή. Στις υπόλοιπες βασικές ιστορίες του Τατουάζ θα ικανοποιηθεί το συναίσθημα των τηλεθεατών.

Το τέλος της φιλοχρήματης και χειριστικής Μαργκώ

Και τι δεν έχει κάνει η «έχιδνα» της σειράς, το ρόλο της οποίας έπαιξε εκπληκτικά η ηθοποιός Κοραλία Καράντη. Αφού την εγκαταλείπουν όλοι, και πρώτος από όλους ο γιος της Τόνυ, τον οποίο σχεδόν έφτασε να καταστρέψει με τις παρανομίες της, η Μαργκώ πεθαίνει με τραγικό τρόπο πληρώνοντας όλες τις αμαρτίες της. Το φινάλε θα είναι αποτέλεσμα των επιλογών της στα δύο χρόνια εξέλιξης του «Τατουάζ» στη συχνότητα του Alpha. Και πρόκειται για ένα σαφές μήνυμα των σεναριογράφων ότι στη ζωή ό,τι σπείρεις, θα θερίσεις, αργά ή γρήγορα.

Θεία δίκη για τον serial killer - Ορφέα

Ο πιο διάσημος serial killer της ελληνικής τηλεόρασης, δεν γλιτώνει. Οι φόνοι και η ψυχική ασθένεια του Ορφέα φτάνουν σε ένα τέλος και ο στυγερός δολοφόνος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Θεία Δίκη. Ο Ορφέας, τον ρόλο του οποίου έπαιξε ο 32χρονος ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος, δεν θα μείνει ατιμώρητος για όλα τα εγκλήματά του. Ο serial killer που τιμωρούσε τις άπιστες γυναίκες σκοτώνοντάς τις με άγριο τρόπο δεν θα ζήσει για να επαναλάβει τις ειδεχθείς πράξεις του. Το τέλος στη συγκεκριμένη ιστορία θα είναι απρόβλεπτο και πραγματικά συναρπαστικό, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μέχρι το τελευταίο λεπτό με την καταδίωξη και τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο γιος του serial killer Σωκράτης ομολογεί τις δολοφονίες του και συλλαμβάνεται

Ο Σωκράτης ο γιος του Ορφέα πληρώνει και αυτός τις επιλογές του. αλλά και την ασθένειά του. Επιχειρεί να σκοτώσει την Αθηνά, συλλαμβάνεται και ομολογεί όλους τους φόνους που διέπραξε.

Το φινάλε που θυμίζει Χόλιγουντ (... και λίγο Παπακαλιάτη)

Το τελευταίο τέταρτο του φινάλε θα έχει ένα χρονικό άλμα κάποιων μηνών, όπου και θα δούμε πώς εξελίσσονται πια οι ζωές των ηρώων αλλά και τι καλά και κακά έφεραν όλα όσα συνέβησαν τους τελευταίους μήνες στις ζωές τους. Θα στηθεί επίσης ένα μεγάλο γλέντι στην Αίγινα με αφορμή ένα πολύ ευχάριστο γεγονός. Τα εξωτερικά γυρίσματα της σειράς σε Αίγινα και Μετέωρα έχουν ήδη ολοκληρωθεί εδώ και αρκετές ημέρες, ενώ την εβδομάδα που μας πέρασε γυρίστηκαν και οι τελευταίες εσωτερικές σκηνές, όπου βέβαια διαδραματίζονται και τα μεγάλα φινάλε.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα