Απίστευτο: Ο Νίκος Γκάνος έδωσε συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού και την σχολίασε αρνητικά

Απίστευτο: Ο Νίκος Γκάνος έδωσε συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού και την σχολίασε αρνητικά

Ναταλία Γερμανού – Νίκος Γκάνος… Μια συνεργασία πριν λίγα χρόνια που έληξε άδοξα και μια αντιπάθεια που από την πλευρά του τραγουδιστή προς την παρουσιάστρια συνεχίζεται ακόμα. Μάλιστα, ο ίδιος όχι μόνο δεν προσπαθεί να το κρύψει αλλά το εκφράζει και ανοιχτά στην ίδια της την εκπομπή!

Αυτό το καρουζέλ της Φωτεινής Πετρογιάννη δεν ήταν συνηθισμένο. Όταν ανέβηκε πάνω ο Νίκος Γκάνος, είπε για τη Ναταλία Γερμανού… τα χειρότερα -που τραγουδά και η Αννούλα η Βίσση- κι εκείνη στη συνέχεια, όμως, δεν τον άφησε παραπονούμενο.

Πρωτοφανές επεισόδιο στον αέρα του NaMaSte: Ο Γκάνος μπήκε μπροστά στην κάμερα της Ναταλίας και …απαίτησε πλάνο!

«Τη Ναταλία Γερμανού την συμπαθούσα πάρα πολύ πριν την γνωρίσω. Ο μόνος διάσημος που έχω κάνει unfollow στο Instagram είναι η Ναταλία, νομίζω την είχα κάνει και block. Τώρα που θα πας το βίντεο αυτό στη Ναταλία δεν το σκέφτεσαι;», είπε ο τραγουδιστής στη δημοσιογράφο. Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η παρουσιάστρια ανέφερε τα εξής:

«Τι να πω; Ήταν μια χρονιά στο Epsilon που δεν είχε περάσει ωραία ο Νίκος. Ξέρει πολύ καλά για ποιο λόγο δεν είχε περάσει ωραία, ξέρει πολύ καλά ότι δεν ευθυνόμουν εγώ. Τα υπόλοιπα… μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια Νικούλη μου! Ξέρει πολύ καλά, αλλά ας το αφήσουμε. Εγώ, καλή καρδιά! Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί μου, νομίζω καλά έχουν πει. Κατά τα άλλα τον καταλαβαίνω γιατί δεν είχε περάσει καλά, αλλά πιστεύω ότι ξέρει πολύ καλά ποιος ήταν ο λόγος. Σίγουρα δεν ήμουν εγώ. Αυτό θα πω και θα σωπάσω».

Και όποιος κατάλαβε… κατάλαβε.

 

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα