Μανώλης Σαρρής: Ποιος είναι ο νικητής του MasterChef 3. Τα σκληρά λόγια των κριτών στην οντισιόν

Μανώλης Σαρρής: Ποιος είναι ο νικητής του MasterChef 3. Τα σκληρά λόγια των κριτών στην οντισιόν

Είναι μόλις 26 χρονών και το μέλλον του στη μαγειρική προβλέπεται λαμπρό. Ο λόγος για τον Μανώλη Σαρρή ο οποίος ήταν ο μεγάλος νικητής του Masterchef 3.

Η καταγωγή του είναι από την Πάρο, ενώ ο ίδιος δηλώνει πεισματάρης, ειλικρινής, ήρεμος, τίμιος και λιγότερο αλαζόνας από όσο μπορεί να δείχνει. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια εργάζεται στο Άμστερνταμ, όπου πήγε μετά την μεσολάβηση ενός φίλου, προκειμένου να κάνει την πρακτική του.

Παρόλο που η πρακτική του να ήταν για μόλις 6 μήνες, έμεινε στο ίδιο εστιατόριο για 2,5 χρόνια. Ακολούθως, εργάστηκε σε άλλα δύο εστιατόρια, μέχρι που έφυγε προκειμένου να πάρει μέρος στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star.

Αλαζονεία και έπαρση στην audition
Το πιάτο που επέλεξε να παρουσιάσει στους κριτές κατά την audition ήταν αρνάκι φρικασέ, το οποίο μπορεί να του έδωσε την πολυπόθυτη λευκή ποδιά, ωστόσο, τα λόγια που άκουσε αρχικά δεν ήταν τα καλύτερα με τον Πάνο Ιωαννίδη να του δίνει, μάλιστα, ένα μεγάλο «όχι».

Οι άλλοι δυο κριτές του είχαν μιλήσει, επίσης, αυστηρά λέγοντάς του ότι έχει όντως γνώσεις στη μαγειρική, ωστόσο, θα πρέπει να μετριάσει την έπαρση και την αλαζονεία του αν θέλει να πάει μπροστά ως μάγειρας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα