Τελικός MasterChef: Αυτός είναι ο νικητής σύμφωνα με το τελευταίο spoiler

Τελικός MasterChef: Αυτός είναι ο νικητής σύμφωνα με το τελευταίο spoiler

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το διάσημο ριάλιτι μαγειρικής, καθώς την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί ο τελικός, και θα μάθουμε όλοι ποιος εκ των Μανώλη και Σπυριδούλας θα πάρει τον τίτλο του Έλληνα ή της Ελληνίδας MasterChef.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τι συμβουλεύουν οι κριτές τους δύο φιναλίστ μετά τη δοκιμή των πιάτων; #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις21 Μάι, 2019 στις 1:03 μμ PDT

Στα επεισόδια της Δευτέρας και της Τρίτης, οι δύο φιναλίστ έχουν μαγειρέψει στην Ισπανία και την κουζίνα του παιχνιδιού και το επεισόδιο με την τελική δοκιμασία θα προβληθεί την Τετάρτη.

Στην πρώτη δοκιμασία τελικού της Δευτέρας οι δύο παίκτες ήταν ισάξιοι, ενώ χθες ο Μανώλης είχε την ατυχία να μην προλάβει να στήσει τα γλυκά του. Η Σπυριδούλα από την άλλη πρόλαβε να στήσει όλα τα πιάτα χωρίς βέβαια να λείπουν οι αστοχίες στα πιάτα της, με εξαίρεση το γλυκό που ήταν πολύ καλό και ενθουσίασε τους κριτές.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η μεγάλη βραδιά πλησιάζει! Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού #MasterChefGR; @StarChannelTv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις21 Μάι, 2019 στις 2:01 μμ PDT



Ο Μανώλης από την άλλη έβγαλε απιθανες γεύσεις στα πιάτα του, ωστόσο θα χάσει σε βαθμολογία στη συγκεκριμένη δοκιμασία λόγω της μη ολοκλήρωσης ολόκληρου του μενού.

Αν και σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε ο τελικός δεν είναι μαγνητοσκοπημένος, παρά μόνο το πρώτο διαγωνιστικό μέρος του, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μία διαρροή ότι υπάρχει ήδη ο μεγάλος νικητής, μιας και τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί εδώ και μέρες.

Αυτός είναι ο Μανώλης Σαρρής, ο οποίος παρά την χθεσινή του ατυχία, φέρεται να κατάφερε να αφήσει στη δεύτερη θέση την Σπυριδούλα.

Μένει να δούμε αν θα επαληθευτεί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα