Eurovision 2019: Χαμός με τους οικοδεσπότες και την απλήρωτη παρουσιάστρια

Eurovision 2019: Χαμός με τους οικοδεσπότες και την απλήρωτη παρουσιάστρια

Όπως μετέδωσαν ισραηλινά μέσα, οι τρεις από τους τέσσερις οικοδεσπότες θα λάβουν συνολικά 126.000 δολάρια, την ώρα που η τέταρτη παρουσιάστρια δεν θα πάρει φράγκο. Ο λόγος για την Lucy Ayoub, η οποία εργάζεται στην κρατική τηλεόραση, που μεταδίδει τη Eurovision 2019. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, η 26χρονη δεν θα πληρωθεί για την παρουσίαση του διαγωνισμού τραγουδιού, καθώς έχει ήδη τον μισθό της.

Ωστόσο, ίσως υπάρχει κάτι πιο «βαθύ». Στην περσινή Eurovision, η Ayoub, πριν ανακοινώσει τις ψήφους του Ισραήλ, καλησπέρισε το κοινό και τους τηλεθεατές, μιλώντας εβραϊκά αλλά και αραβικά. Το γεγονός αυτό είχε προκαλέσει την ενόχληση της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Miri Regev.

Η δωρεά

Η Lucy Ayoub δεν είναι η μοναδική που απασχολεί τα ισραηλινά media. Άλλος ένας οικοδεσπότης, ο Assi Azar, έχει βρεθεί στο στόχαστρο για την απόφασή του να δωρίσει τα χρήματα που θα λάβει από τη Eurovision στην Ισραηλινή Νεολαία Ομοφυλόφιλων.

Το κανάλι αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τα σχετικά δημοσιεύματα, αναφέροντας σε ανακοίνωση πως «δεν σχολιάζουμε φήμες που αφορούν εργαζόμενους μας και τις οικονομικές συμφωνίες που κάνουμε με αυτούς».

Πηγή: Haaretz.com

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα