Σάλος μετά τον ύποπτο θάνατο παίκτη ριάλιτι σόου. Οι καταγγελίες για αυτοκτονίες συμμετεχόντων

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τον ύποπτο θάνατο 63χρονου παίκτη ο οποίος είχε συμμετάσχει σε πολύ δημοφιλές ριάλιτι σόου.

Την έναρξη έρευνας για το δημοφιλέστατο σόου Jeremy Kyle show στο κανάλι ITV διέταξε το αρμόδιο ελεγκτικό συμβούλιο της Βρετανίας μετά τον ύποπτο θάνατο ενός 63χρονου άντρα που πέθανε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Πολλοί μάλιστα υποστηρίζουν πως δεν αποκλείεται ο θάνατός του να σχετίζεται με κάποιο τρόπο με την πρόσφατη συμμετοχή του στο εν λόγω σόου. Αυτός είναι και ο λόγος που το κανάλι διέκοψε την προβολή του συγκεκριμένου τηλεοπτικού προγράμματος στο οποίο οι καλεσμένοι τσακώνονται σε απευθείας μετάδοση για φλέγοντα θέματα όπως η απιστία, η απάτη και ο κάθε τύπου εθισμός. Αρκεί μόνο να πούμε ότι στο στούντιο, κάθε φορά που ξεκινούσε η προβολή του σόου έπρεπε να βρίσκονται απαραιτήτως άνδρες ασφαλείας προκειμένου να χωρίσουν συμμετέχοντες που ήθελαν να παρουσιάσουν την ιστορία τους.

Η υπόθεση του 63χρονου

Ο 63χρονος Στίβεν Ντάιμοντ, όταν δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι, έπρεπε να περάσει από ανιχνευτή ψεύδους σε ένα επεισόδιο, όμως σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ανιχνευτή έλεγε... ψέματα. Το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν προβλήθηκε ποτέ και ο 63χρονος στην επόμενη εκπομπή εμφανίστηκε πολύ προβληματισμένος αφού δεν είχε καταφέρει να να επιβεβαιώσει την πίστη του στη γυναίκα της ζωής του.

Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς μεσολάβησε και ο ίδιος βρέθηκε νεκρός. Όμως αυτό το γεγονός έστρεψε τους πάντες προς την παραγωγή του σόου καθώς τη θεωρούν υπεύθυνη για μία τέτοια εξέλιξη.

Η διευθύνουσα σύμβουλος του καναλιού δήλωσε για το θέμα: «Με δεδομένη τη σοβαρότητα των γεγονότων αποφασίσαμε να τερματίσουμε την παραγωγή», έχει ήδη δεχθεί καταγγελίες για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους παίκτες στο επιτυχημένο ριάλιτι σόου «Το νησί του έρωτα», καθώς έχουν καταγραφεί αυτοκτονίες. Το κανάλι δήλωσε ότι πραγματοποιεί έρευνα για το επεισόδιο που ουδέποτε προβλήθηκε και στο οποίο συμμετέχει ο άτυχος 63χρονος.

 

Πηγή: Καθημερινή

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα