Eurovision 2019: Η μεγάλη ανατροπή για την Ντούσκα στα προγνωστικά. Ποια θέση της δίνουν

Eurovision 2019: Η μεγάλη ανατροπή για την Ντούσκα στα προγνωστικά. Ποια θέση της δίνουν

Τις καρδιές των Ευρωπαίων κέρδισε η ελληνική πρόταση φέτος στον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision μετά τη χθεσινή εμφάνισή της στον Α’ Ημιτελικό.

Να θυμίσουμε ότι η Ελλάδα, μετά τη διαρροή της ψηφοφορίας της κριτικής επιτροπής χθες, λίγο πριν τη διεξαγωγή του Α' ημιτελικού, πήρε την πρώτη θέση ως το καλύτερο τραγούδι. Μάλιστα, κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η Ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα που πήρε το εισιτήριο για τον τελικό, αν και οι διοργανωτές επισημαίνουν πάντα πως η σειρά ανακοίνωσης δεν έχει καμία σχέση με τη βαθμολογία.

Τι γίνεται όμως μέχρι το ερχόμενο Σάββατο και πού κατατάσσουν την Ελλάδα και την Κατερίνα Ντούσκα και το τραγούδι της Better Love τα στοιχηματικά γραφεία;

Μετά τη χθεσινή βραδιά η Ελλάδα κατάφερε να μαγέψει ακόμα περισσότερους και γι’ αυτό, παρ’ όλο που πριν δεν ήταν στη δεκάδα του τελικού, τώρα βρίσκεται σίγουρα μέσα.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» από τον Θάνο Κλωνόπουλο που βρίσκεται στο Τελ Αβίβ αλλά και σύμφωνα με τα στοιχηματικά γραφεία, πριν τον χθεσινό ημιτελικό η Κατερίνα Ντούσκα καταλάμβανε τη 12η θέση, μία θέση μετά την Κύπρο και την Τάμτα με το Replay που την κατέτασσαν στην 11η θέση, όμως τώρα τα πράγματα ανατρέπονται.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως ανάμεσα στα 17 τραγούδια που διαγωνίστηκαν χθες το βράδυ, η Ελλάδα και η Κύπρος δέχτηκαν το πιο δυνατό χειροκρότημα, χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο, πλην βέβαια ελαχίστων εξαιρέσεων που τελικά πέρασαν στον τελικό.

Γιατί όχι λοιπόν να μη δούμε την Κατερίνα σε ακόμα καλύτερη θέση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου;

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα