Τι αποκάλυψε ο Βερύκιος για τον Κυριάκο Μητσoτάκη και τη γυναίκα του

Τι αποκάλυψε ο Βερύκιος για τον Κυριάκο Μητσoτάκη και τη γυναίκα του

Σε μία αποκάλυψη προέβη ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμιτσιλή στον Alpha. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη γυναίκα του, Μαρέβα, πήγαν για… ψάρια με τον Γιάννη Πρετεντέρη .

Αφού ολοκληρώθηκε η συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο Δήμος Βερύκιος πήγε με την παρέα του στο γνωστό εστιατόριο για ψάρι «Παπαδάκης», στο Κολωνάκι.

Εκεί βρισκόταν ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς το εστιατόριο φημίζεται ότι αποτελεί στέκι πολιτικών. Μαζί του ήταν η γυναίκα του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, με δύο φίλες της. Την Μελίνα Τραυλού, εφοπλίστρια, και την Άννα Ροκοφυλλου, η οποία είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Κώστα Μπακογιάννη. Η τελευταία παρουσία που έκανε και μεγαλύτερη αίσθηση ήταν αυτή του δημοσιογράφου, Γιάννη Πρετεντέρη.

Ο πάλαι ποτέ συμβουλάτορας του Κώστα Σημίτη, στις… χρυσές «πράσινες» εποχές, έχει εξελιχθεί σε καλύτερο φίλο του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος, ήταν πλάτη με τον πρόεδρο της ΝΔ, ενώ ήταν εμφανής πάνω του η κούραση από την προεκλογική εκστρατεία. Επίσης, μεταξύ άλλων, από το τραπέζι του Κυριάκου Μητσοτάκη, ακούστηκε να συζητούν έντονα για το θέμα με τη θαλαμηγό και τον Αλέξη Τσίπρα.

tribune

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα