Ποιο διάσημο συγκρότημα φέρνει στην Ελλάδα ο Κοκλώνης

Δεν είναι Έλληνες, ζουν στην πιο διαστημική πόλη του πλανήτη και έχουν βρεθεί μόλις δύο φορές στην Ελλάδα (μία το 2012 και άλλη μία το 2014) όμως ανάμεσα στα τραγούδια τους είναι και κάποιες ελληνικές μελωδίες –όπως το Σήκω Χόρεψε Κουκλί μου, που έχει εκατομμύρια views στο youtube- και η Μισιρλού, που είναι η δική τους αγαπημένη ελληνική μελωδία από εποχές Pulp Fiction.

Είναι το γιαπωνέζικο συγκρότημα Pyramidos που αυτοπροσδιορίζεται ως Gipsy Balkan Band, κι έχει γίνει διάσημο παγκοσμίως για την αγάπη του στη Βαλκανική μουσική, κυκλοφορώντας από το 2009 βίντεο με διασκευές του Τσικουλάτα, της Μισιρλού, αλλά και του Βρε Μελαχρινάκι.

Πως ήταν δυνατό να ξεφύγουν από τον Κοκλώνη που στο It’s Show Time ετοιμάζει πάντα τα μεγαλύτερα πάρτι που κάνουν αίσθηση και συζητιούνται για μέρες; Έτσι σήμερα στο νέο επεισόδιο του It’s Show Time οι εκπλήξεις έρχονται η μία πίσω από την άλλη. To λες και τηλεοπτικό hat trick!

Το πάρτι είναι θεματικό, αφιερωμένο στη Eurovision και ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται την πιο εμβληματική παρουσιάστρια του μουσικού διαγωνισμού, τη Δάφνη Μπόκοτα σε ένα θεαματικό revival.

Που αλλού πάει το μυαλό σας όταν ακούτε Eurovision; Στην Τάμτα που φέτος εκπροσωπεί την Κύπρο στο θεσμό. Ο Κοκλώνης την έχει κι αυτή στο αυριανό σόου! Που αλλού; Στον Sergey Lazarev που εκπροσωπεί για δεύτερη φορά φέτος τη Ρωσία, μάλιστα πάλι με ελληνικό team μουσική Κοντόπουλου και καλλιτεχνική επιμέλεια Φωκά Ευαγγελινού. Και αυτόν τον έχει ο Κοκλώνης στο It’s show time. Όπως και το άλλο μεγάλο φετινό φαβορί, τον κούκλο Ελβετό Luca Hanni που βγαίνει μέσα στην πρώτη τριάδα (με τον Lazarev) σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων. Και, φυσικά, δεν σταματάμε εκεί: στο πιο μεγάλo Eurovision πάρτι που έχει στηθεί ποτέ στην ελληνική TV και Ελπίδα θα δούμε με Σωκράτη Εσύ Σούπερ Σταρ και πολλούς άλλους –μέχρι τον Ουγγαρέζο να κάνει Τζόνι Λόγκαν.

Κι εκεί που νομίζαμε πως το σόου έχει μόνο Eurovision, ο Κοκλώνης κάνει την έκπληξη και εμφανίζει στη σκηνή το ιαπωνικό συγκρότημα για το οποίο όλοι μιλούν, τους Pyramidos, και το πλατό παίρνει φωτιά. Είναι να μην αποφασίσει να κάνει ο Κοκλώνης πάρτι. Εκεί που νομίζεις πως σε πάει Ευρώπη, ξαφνικά για το fun σε απογειώνει μέχρι το Τόκιο!

Απόψε στις 21.00 και κάθε Κυριακή στο Open TV.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα