MasterChef 3: Η απάντηση της Σπυριδούλας για τις τσιρίδες

MasterChef 3: Η απάντηση της Σπυριδούλας για τις τσιρίδες

Τα ουρλιαχτά της Σπυριδούλας στο τελευταίο επεισόδιο του MasterChef 3 δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Όταν η παίκτρια ρωτήθηκε για το θέμα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», απάντησε: «Θα σου πω γιατί το έκανα. Θέλω η κ. Καραβάτου να ξέρει από πρώτο χέρι τι κάνω. Γι’ αυτό φώναζα, για να με ακούει. Αν ήμασταν όλοι το ίδιο δεν θα ήμασταν σε αυτό το show, δεν γίνεται να είμαστε όλοι ίδιες προσωπικότητες εδώ μέσα. Εγώ τα κάνω όλα σε υπερθετικό βαθμό.

Μου είχε πει ένας κύριος πριν μπω στο παιχνίδι ότι ο καλύτερος φίλος σου εκεί μέσα θα είναι η κάμερα. Είμαι γκρινιάρα, είμαι εγωίστρια, είμαι πάρα πολλές φορές αλαζόνας. Αλλά δεν είμαι κακιά και είμαι αλαζόνας», ανέφερε η Σπυριδούλα στην κάμερα της εκπομπής.

Η Κατερίνα Καραβάτου σχολίασε αμέσως μετά για την παίκτρια του MasterChef 3: «Θα ήθελα να πω ότι μπορώ να το δω και στο επεισόδιο, δεν χρειάζεται να ακούω τη φωνή να περνά μέσα από τοίχους. Αγαπημένη μου Σπυριδούλα σε ευχαριστώ που νοιάστηκες για μένα, δεν ήξερα ότι εγώ έφταιγα για όλη αυτή την κατάσταση. Δεν χρειαζόταν να το κάνει όλο αυτό για μένα».

«Σπυριδούλα, μπορεί και να φταίει που τις τελευταίες μέρες κοιμάμαι πολύ λίγο. Μπορεί και να φταίει που είμαι πολύ κουρασμένος. Κάνεις κάτι που εμένα με ενοχλεί εκ βαθέων παιδιόθεν: φωνάζεις, προβάλεις δηλαδή, τα ελαττώματά σου με τέτοια δύναμη και ένταση προσπαθώντας να μας παραπλανήσεις και να μας πεις ότι «εφόσον τα δηλώνω και τα λέω είναι εντάξει». Να σου πω κάτι; Δεν είναι. Δεν είναι ωραίο αυτό», ανέφερε με τη σειρά του ο Κρατερός Κατσούλης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα