Γιώργος Αγγελόπουλος: Σε αυτή τη σειρά θα παίξει μετά το Τατουάζ

Γιώργος Αγγελόπουλος: Σε αυτή τη σειρά θα παίξει μετά το Τατουάζ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την είσοδό του στο δημοφιλές σίριαλ «Το Τατουάζ», προκάλεσε πολλές συζητήσεις γύρω από το αν μπορεί ή όχι ένας παίκτης reality να παίρνει μέρος στο καστ μιας σειράς ως ηθοποιός. Ο ίδιος βέβαια, στην πορεία μπόρεσε να αντεπεξέλθει πλήρως στις απαιτήσεις του ρόλου και του σεναρίου και να γίνει ένας από τους χαρακτήρες του Τατουάζ με το περισσότερο ενδιαφέρον. Και μετά τι;

Έφτασε η στιγμή που ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα κάνει την εμφάνιση του και σε δεύτερο σίριαλ. Όπως αναφέρει το zappIT, ο Ντάνος θα εμφανιστεί στις οθόνες μας στις 13 Μαΐου μέσα από την, επίσης, επιτυχημένη σειρά του Alpha, Το σόι σου. Ο νικητής του πρώτου Survivor, θα κάνει ένα guest στο σίριαλ που φέτος έχει κλέψει τις εντυπώσεις και χτυπάει κόκκινο σε τηλεθέαση σε κάθε επεισόδιο. Ο τίτλος του επεισοδίου είναι «Alter ego», σε σενάριο της Δήμητρας Τσόλκα και σκηνοθεσία του Σταμάτη Πατρώνη και σήμερα αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Η υπόθεση

Η Μπέλα ποστάρει ένα βίντεο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον γνωστό σε όλη την Ελλάδα και ως Ντάνο, και οι Χαμπέοι αναρωτιούνται αν η οικειότητα μεταξύ τους προκύπτει από το γεγονός ότι πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο σήριαλ που βασίζεται στο διήγημα της Μπέλας ή τρέχει και κάτι παραπάνω μεταξύ τους. Η Μπέλα υποστηρίζει ότι η σχέση τους είναι άκρως επαγγελματική αλλά η Χαρούλα και η Λυδία έχουν λόγους να πιστεύουν το αντίθετο. Οι Χαμπέοι ενθουσιάζονται στην προοπτική να προστεθεί στο σόι τους μία τόσο ξεχωριστή και διάσημη προσωπικότητα και αποφασίζουν να τον καλέσουν στο Κυριακάτικο τραπέζι της οικογένειας για να ανακαλύψουν τι πραγματικά συμβαίνει. Φυσικά ως οικογένεια δεν διακρίνονται για την ψυχραιμία τους και τα πράγματα δεν αργούν να παρεκτραπούν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα