Ξαφνικός θάνατος στο Τατουάζ! Βασικός χαρακτήρας πεθαίνει

Ξαφνικός θάνατος στο Τατουάζ! Βασικός χαρακτήρας πεθαίνει

Το «Τατουάζ» συνεχίζει να «σπάει» τα μηχανάκια της AGB στην τηλεθέαση ωστόσο έρχεται μια τεράστια ανατροπή που θα σοκάρει στα επόμενα επεισόδια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real», στα επόμενα επεισόδια και μάλιστα σχετικά άμεσα, θα δούμε έναν από τους βασικούς χαρακτήρες να πεθαίνει και μάλιστα τελείως απροσδόκητα!

Αυτό που θα προκαλέσει εντύπωση, είναι πως δεν μιλάμε για κάποιο δεύτερο χαρακτήρα αλλά από εκείνους που επηρεάζουν άμεσα την πλοκή της σειράς.

Σύμφωνα με το παρασκηνιακό ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη «Realife», χαρακτήρας επιτυχημένης σειράς της ελληνικής τηλεόρασης αναμένεται να πεθάνει στο σίριαλ. Όλα δείχνουν ότι εννοεί τον Ανδρέα Γεωργίου στο “Τατουάζ” του Alpha.

Ο «Νικόλας», ο ρόλος που υποδύεται ο Ανδρέας Γεωργίου, ζει εδώ και χρόνια με μία σφαίρα στο κεφάλι και αυτός είναι ο λόγος που τελικά θα χάσει τη ζωή του.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν θα συνεχίσει με την ομάδα του στο κανάλι της Κάντζας και είναι γνωστό ότι ο “Νικόλας”, τον οποίο υποδύεται στο σίριαλ, θα πεθάνει στα επόμενα επεισόδια.

Ο «θάνατός» του προκύπτει από το γεγονός ότι ο Ανδρέας Γεωργίου σκοπεύει να αποχωρήσει από το «Τατουάζ», κάποια στιγμή μέσα στα επεισόδια που θα «τρέξουν» την επόμενη τηλεοπτική περίοδο, καθώς , όπως αναφέρει το περιοδικό Λοιπόν, πήρε το «πράσινο φως» για τη δημιουργία μιας καινούργιας ταινίας από τη Village. Ένα ερωτικό δραματικό θρίλερ,  στο οποίο ο ίδιος θα κάνει τη σκηνοθεσία, αλλά θα έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Έτσι, ο χρόνος του θα είναι ιδιαίτερα περιορισμένος.

Όταν λοιπόν θα ξεκινήσουν η προετοιμασία και τα γυρίσματα της ταινίας θα εγκαταλείψει το πρωταγωνιστικό καστ του «Τατουάζ», αλλά όχι και τη σκηνοθετική επιμέλεια της σειράς.

Το Τατουάζ: Καταιγιστικές οι εξελίξεις αυτή την εβδομάδα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Media

Ειρήνη Ν.
Σχολιάστε το άρθρο: