Επένδυση Alpha με Τσιμτσιλή – Αναπροσαρμογή ζήτησαν από Μενεγάκη

Επένδυση Alpha με Τσιμτσιλή – Αναπροσαρμογή ζήτησαν από Μενεγάκη

Το «πρωτάθλημα» της μικρής οθόνης δεν έχει ακόμη κριθεί, ωστόσο στον Alpha ξεκίνησαν ήδη τις συζητήσεις για την επόμενη σεζόν και οι πρώτες αποφάσεις θα παρθούν από τα στελέχη μετά το Πάσχα

Όπως αναφέρει το ethnos.gr, παρά την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του σταθμού με τη μεταβίβαση της πλειοψηφίας των μετοχών σε θυγατρική εταιρεία της «Μότορ Οϊλ» της οικογένειας Βαρδινογιάννη, αλλά με πάντα ισχυρή την παρουσία του Δημήτρη Κοντομηνά που παραμένει πρόεδρος του τηλεοπτικού σταθμού, η φυσιογνωμία του Alpha δεν πρόκειται να αλλάξει. Ψυχαγωγία και ενημέρωση σε όλο το ημερήσιο πρόγραμμα και έμφαση στην ελληνική μυθοπλασία στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης (prime time). Σε αυτό το κομμάτι του προγράμματος ενδεχομένως να υπάρξουν προσθήκες και μεταγραφές από άλλους σταθμούς.

Τα δημοσιεύματα για τα συμβόλαια των παρουσιαστών του Alpha βρίσκονται στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ τον τελευταίο μήνα. Και φυσικά τόνοι μελάνης έχουν χυθεί για το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη με το κανάλι. Αναμφίβολα πρόκειται για ένα από τα υψηλότερα εν ενεργεία συμβόλαια της ελληνικής τηλεόρασης, «της ευρωπαϊκής τηλεόρασης» όπως το χαρακτηρίζει πηγή του καναλιού, το οποίο διατυπώνει την άποψη πως σε κάθε περίπτωση θα προταθεί στην παρουσιάστρια στο τέλος της σεζόν αναπροσαρμογή του συμβολαίου που λήγει το καλοκαίρι του 2020, με όλα τα ενδεχόμενα παραμονής ή αποχώρησής της από το κανάλι να είναι ανοιχτά. Άλλη πηγή του σταθμού διατυπώνει εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη, εξηγώντας πως εφόσον πρόκειται για ένα κλειστό συμβόλαιο, δεν μπορεί να υπάρξει η παραμικρή αλλαγή, εάν δεν συναινέσουν απόλυτα και οι δύο πλευρές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «TV Εθνος», το πρώτο συμβόλαιο του σταθμού ανανεώθηκε ήδη. Πρόκειται για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, το συμβόλαιο της οποίας έληξε στο τέλος του 2018 και ανανεώθηκε για ακόμη μία χρονιά, με την παρουσιάστρια να συνεχίζει στο «Happy Day». Γιατί μεσούσης και όχι στο τέλος της σεζόν; Γιατί το «Happy Day» και η συνεργασία της Σταματίνας ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2014, οπότε τότε έγινε και η εκκίνηση της συνεργασίας της παρουσιάστριας με τον Alpha.

Δύο από τα φερόμενα υψηλά συμβόλαια του καναλιού λήγουν το καλοκαίρι. Αυτά της Βίκυς Χατζηβασιλείου και της Αγγελικής Νικολούλη. Ήταν μονοετή συμβόλαια που ανανεώθηκαν το προηγούμενο καλοκαίρι. Η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε στον Alpha με το «Φως στο τούνελ» το 2012, ενώ η Βίκυ Χατζηβασιλείου παρουσιάζει το «Πακέτο» από το 2006, ενώ ανήκει στο δυναμικό του σταθμού από το 2001. Και για τα δύο συμβόλαια όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, μια και φημολογείται πως θα τους προταθεί αναπροσαρμογή.

Διαφορετικό είναι το τοπίο για άλλα δύο μονοετή συμβόλαια. Αυτά της Ελεονώρας Μελέτη και της Ναταλίας Γερμανού. Αμφότερες εντάχθηκαν στο δυναμικό του Alpha το καλοκαίρι. Ο σταθμός είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις επιδόσεις των εκπομπών τους («Μετά τα μεσάνυχτα», «Καλύτερα δε γίνεται») και τα συμβόλαιά τους οδεύουν προς ανανέωση.

Στον Alpha όλα δείχνουν πως θα παραμείνει και ο Χρήστος Φερεντίνος, χωρίς ακόμη να έχει διευκρινιστεί αν θα συνεχίσει το «Deal». Στην αρχή της σεζόν η σκέψη ήταν το παιχνίδι να τερματίσει την τηλεοπτική πορεία του και να αντικατασταθεί από ένα καινούργιο, πάντα με τον ίδιο οικοδεσπότη. Τώρα οι πιθανότητες είναι 50 - 50, μια και τα νούμερα τηλεθέασης που καταγράφουν καθημερινά τα «κουτιά» είναι υψηλά.

Στο τέλος της τρέχουσας τηλεοπτικής περιόδου ολοκληρώνεται το μονοετές συμβόλαιο της Ελένης Τσολάκη. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν φαίνεται να ανανεώνεται, εκτός εάν προκύψει ένα καινούργιο concept το οποίο θα προταθεί στην παρουσιάστρια. Πάντως οι επιδόσεις της τα δύο προηγούμενα χρόνια τόσο με το τηλεπαιχνίδι «Splash» όσο και με το καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο «Tι λέει;», που τελικά κόπηκε, ήταν απογοητευτικές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα