Στον αέρα σε δέκα μέρες το κανάλι του Μαρινάκη

Στον αέρα σε δέκα μέρες το κανάλι του Μαρινάκη

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στα γραφεία της Συγγρού, όπου στεγάζονται τα μέσα ενημέρωσης του Βαγγέλη Μαρινάκη, εν όψει της πρεμιέρας της webtv του συγκροτήματος.

Σύμφωνα με το ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών, το διαδικτυακό κανάλι θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 17 Απριλίου, με διευθυντή τον Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος αντικατέστησε την Πόπη Τσαπανίδου, μετά την αποχώρηση της τελευταίας. Κάτω από τα γραφεία των in.gr, «Τα Νέα» και «Βήμα» στο συγκρότημα έχουν ήδη φτιαχτεί και στελεχώνονται τα στούντιο της webtv με σύγχρονο εξοπλισμό για το πιλοτικό πρόγραμμα του καναλιού.

Το πρόγραμμα του καναλιού θα είναι αρχικά εξάωρο ενημερωτικό πρόγραμμα που θα εστιάζει στην είδηση. Η εκτιμώμενη ώρα προβολής του δελτίου ειδήσεων αναμένεται ότι είναι η 19:00.

Υπενθυμίζεται ότι το κανάλι, που όπως έχει γίνει γνωστό θα ονομάζεται One TV, αναμένεται να εκπέμψει και πανελλαδικά μετά την αίτηση που κατέθεσε για μία από τις δύο τελευταίες «ορφανές» τηλεοπτικές άδειες παρόχων ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα