Αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 η Δούκισσα Νομικού. Το ανακοίνωσε η ίδια

Αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 η Δούκισσα Νομικού. Το ανακοίνωσε η ίδια

Το τέλος συνεργασίας της με τον ANT1 ανακοίνωσε η Δούκισσα Νομικού στο Instagram.

Όπως η ίδια εξήγησε επέλεξε να απέχει από την τηλεόραση, λόγω της δεύτερης εγκυμοσύνης, ωστόσο θα συνεχίσει να μιλάει με τους φαν της διαδικτυακά.

«Μετά από 8 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1, ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Να τους ευχαριστήσω για όσα ονειρευτήκαμε, ζήσαμε, μοιράστηκαμε, καταφέραμε μαζί. Και ήταν πολλά και διαφορετικά! Ένα από καρδιάς ευχαριστώ προσωπικά στον Θοδωρή Κυριακού για την εμπιστοσύνη, την πίστη, την έμπρακτη υποστήριξή του όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή την περίοδο επέλεξα να απέχω από την τηλεόραση αφού έχω την ευλογία να ζω την μαγεία της εγκυμοσύνης για δεύτερη φορά στη ζωή μου. Βέβαια, πρώτα ο Θεός, σε λίγο καιρό θα επανέλθω στη δική μας μαγική μοναδική επικοινωνία. Στη σχέση που έχουμε χτίσει 12 χρόνια τώρα. Μου έχει λείψει η τηλεοπτική μας ανταλλαγή ενέργειας και επικοινωνίας. Χαίρομαι όμως που με καταλαβαίνετε, χαίρομαι που με αγαπάτε. Χαίρομαι για τα αμέτρητα υπέροχα καθημερινά μηνύματα σας. Ευχαριστώ για αυτή την τεράστια αγκαλιά αγάπης. Δούκισσα», έγραψε στο Instagram.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μετά από 8 χρόνια στην οικογένεια του Αντ1, ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Να τους ευχαριστήσω για όσα ονειρευτήκαμε, ζήσαμε, μοιραστήκαμε, καταφέραμε μαζί. Και ήταν πολλά και διαφορετικά! Ένα από καρδιάς ευχαριστώ προσωπικά στον Θοδωρή Κυριακού για την εμπιστοσύνη, την πίστη, την έμπρακτη υποστήριξή του όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή την περίοδο επέλεξα να απέχω από την τηλεόραση αφού έχω την ευλογία να ζω την μαγεία της εγκυμοσύνης για δεύτερη φορά στη ζωή μου. Βέβαια, πρώτα ο Θεός, σε λίγο καιρό θα επανέλθω στη δική μας μαγική μοναδική επικοινωνία. Στη σχέση που έχουμε χτίσει 12 χρόνια τώρα. Μου έχει λείψει η τηλεοπτική μας ανταλλαγή ενέργειας και επικοινωνίας. Χαίρομαι όμως που με καταλαβαίνετε, χαίρομαι που με αγαπάτε. Χαίρομαι για τα αμέτρητα υπέροχα καθημερινά μηνύματα σας. Ευχαριστώ για αυτή την τεράστια αγκαλιά αγάπης. Δούκισσα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις3 Απρ, 2019 στις 12:02 μμ PDT

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα