Τα νέα τηλεοπτικά σχέδια του Γιώργου Αγγελόπουλου

Τα νέα τηλεοπτικά σχέδια του Γιώργου Αγγελόπουλου

Όσοι δήλωναν μετά το τέλος του «Survivor» πως το άστρο του Γιώργου Αγγελόπουλου θα σβήσει γρήγορα, διαψεύσθηκαν. Ο Ντάνος αποδείχτηκε πολύ έξυπνος και η μία επαγγελματική πρόταση διαδέχεται την άλλη.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV Mania, ο Στέφανος Λαμπίρης της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Το Τατουάζ» δεν πρόκειται να μείνει εκτός τηλεόρασης. Όπως φαίνεται, έχει ξεκινήσει ένας άτυπος «πλειστηριασμός» μεταξύ των καναλιών για το ποιο θα καταφέρει να τον εντάξει στο δυναμικό του. Στον Γιώργο Αγγελόπουλο έχει ήδη προταθεί από τον ΑΝΤ1 η ένταξή του στο καστ της σειράς «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», που θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν λόγω της μεγάλης επιτυχίας που σημειώνει στους πίνακες τηλεθέασης. Ωστόσο, υπάρχει και εναλλακτική πρόταση, για πρωταγωνιστικό ρόλο σε νέα σειρά του καναλιού, μιας και ο ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν επιδιώκει να βγάλει ακόμη περισσότερες παραγωγές στον αέρα.

Υπενθυμίζεται πως μετά το τέλος του «Survivor», ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε πρόταση και για το «Dancing with the Stars» αλλά και τον «Εργένη», το ριάλιτι αγάπης που βέβαια δεν βγήκε τελικά ποτέ στον «αέρα» του ΑΝΤ1.

Ωστόσο, ενδιαφέρον να παραμείνει στο κανάλι δείχνει και ο Alpha και μάλιστα με διπλό ρόλο: Την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού και τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε νέα σειρά που θα αντικαταστήσει το «Τατουάζ», που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Ο Ντάνος φυσικά δεν έχει απαντήσει ακόμη σε καμία από τις δύο προτάσεις και θα περιμένει το τέλος της άνοιξης. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα