Ακραία Φαινόμενα: Η πρεμιέρα του Τάκη Χατζή και του Δημήτρη Καμπουράκη

Ο Δημήτρης Καμπουράκης επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αναλαμβάνοντας μαζί με τον Τάκη Χατζή τη ζώνη 10-12.30 το σαββατοκύριακο με την εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα». Στόχος η επικαιρότητα με άλλο πρόσωπο, οι ειδήσεις με… φιλοσοφική διάθεση, η πολιτική στο ντιβάνι και τα «ακραία φαινόμενα» της χώρας μέσα από ζωντανές συνδέσεις από όλη την Ελλάδα.

«Δίπλα μου, μαζί μου από σήμερα εδώ στον ΣΚΑΪ και κάθε σαββατοκύριακο θα είμαστε μαζί βεβαίως ο Δημήτρης Καμπουράκης», είπε ο Τάκης Χατζής καλωσορίζοντας τον δημοσιογράφο, ο οποίος απάντησε με μια δόση γκρίνιας και χιούμορ… «Ήρθα να αντιμετωπίσω έναν ακραίο τύπο», ανέφερε συγκεκριμένα.

«Από σήμερα θα είμαστε μαζί κάθε σαββατοκύριακο. Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Βέβαια πρέπει να πω Δημήτρη ότι πριν από εμάς, το προηγούμενο διάστημα και για αρκετά χρόνια ήταν ο Σπύρος Μάλλης, μια εκπομπή καταπληκτική που ασχολούνταν με θέματα οικονομικά κυρίως. Ο σταθμός αποφάσισε να το κάνει ζώνη, οπότε να είμαστε μαζί, γιατί εσύ κι εγώ είμαστε μια ζώνη. Οπότε έγινε αυτή η αλλαγή», συνέχισε ο Τάκης Χατζής, αναφερόμενος στον Σπύρο Μάλλη που μέχρι πρότινος παρουσίαζε το «Σαββατοκύριακο με δράση».

«Θέλω να πω το εξής: Έχω κάνει δώδεκα χρόνια στο πρώτο κανάλι που δούλεψα, δώδεκα χρόνια στο δεύτερο κανάλι, θα δουλέψω και σε αυτό άλλα δώδεκα και μετά θα σας απαλλάξω της παρουσίας μου», δήλωσε ο Δημήτρης Καμπουράκης.

 

 

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα