Το ΕΣΡ έσωσε εκπομπή του ΣΚΑΪ: Το απαγορευτικό που άλλαξε τα δεδομένα

Το ΕΣΡ έσωσε εκπομπή του ΣΚΑΪ: Το απαγορευτικό που άλλαξε τα δεδομένα

Το… απαγορευτικό του ΕΣΡ άλλαξε τα σχέδια του ΣΚΑΪ για τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου και έφερε ανατροπές και στην πρωινή!     Το dailymedia.gr είχε αποκαλύψει ότι στο αθλητικό τμήμα του ΣΚΑΪ έγιναν άνω κάτω, αφού η διοίκηση του σταθμού είχε αποφασίσει να κόψει τη μεσημεριανή αθλητική εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα στο τέλος Φλεβάρη και να προβάλλει στη θέση της από τις αρχές Μαρτίου τα δύο σόου του WWE, το Raw και το SmackDown. 

Όμως, στον ΣΚΑΪ μάλλον είχαν λογαριάσει χωρίς τον ξενοδόχο! Κι αυτό γιατί -σύμφωνα με πληροφορίες- το ΕΣΡ, απαντώντας στο σχετικό ερώτημα που του απηύθυνε ο ΣΚΑΪ, ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί εκείνες τις ώρες να μεταδίδεται ένα τέτοιο πρόγραμμα το οποίο περιέχει σκηνές βίας και δεν θεωρείται… οικογενειακό (όπως το χαρακτήριζε η εκπρόσωπος του WWE στην επίσημη ενημέρωση του ΣΚΑΪ).  Έτσι, μέχρι να βρει την επιτρεπτή ώρα για το WWE, η διοίκηση του καναλιού αναγκάστηκε να αλλάξει σχεδιασμό για τη συγκεκριμένη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Και το Goal Χωρίς Σύνορα γλίτωσε το κόψιμο. Όχι όμως και την περικοπή στη διάρκειά του. 

Ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να προβάλλει ενημερωτική εκπομπή από τα μέσα Μαρτίου με τους Χατζή και Καμπουράκη, η οποία θα ξεκινάει στις 10.00 και θα ολοκληρώνεται στις 13.00 κάθε Σαββατοκύριακο.  Κάτι που σημαίνει ότι τα Σάββατα η αθλητική εκπομπή του σταθμού θα αρχίζει στις 13.00 (και όχι στις 12.00, όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια) και θα τελειώνει στις 14.00. Όπως, δηλαδή, συμβαίνει ήδη με το Goal Χωρίς Σύνορα της Κυριακής.  Οπότε όλα δείχνουν ότι κόβονται από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ οι εκπομπές Σαββατοκύριακο με Δράση (παίζει κάθε Σάββατο στις 10.00 με τον Σπύρο Μάλλη και τη Μαρία Βούσουλα), τα Νέα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (παίζει κάθε Κυριακή στις 12.00 με τον Νίκο Υποφάντη) και Eco News (παίζει κάθε Κυριακή στις 12.30 με την Κατερίνα Χριστοφιλίδου).

 

 

dailymedia

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα