Μαρία Κορινθίου: Με τον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη δεν έχω μιλήσει γιατί ντρέπομαι

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Μαρία Κορινθίου, η οποία έγινε κατάξανθη για την θεατρική παράσταση «Νεράιδα και το Παλικάρι».

Η Ελένη εντυπωσιάστηκε με την αλλαγή της ηθοποιού και δεν πίστευε με τίποτα ότι έκανε αυτή την αλλαγή. Μάλιστα ακούμπησε τα μαλλιά της για να δει ότι δεν είναι περούκα!

Η παρουσιάστρια είπε στη Μαρία: «Πού να το φανταστώ ότι θα ήμασταν δυο ξανθιές μαζί. Για να σε δω. Όντως τα έβαψες τα μαλλιά σου; Εγώ λέω δεν μπορεί, θα βάλει μια περούκα. Δεν είχες βάψει τα μαλλιά σου ποτέ. Αυτή ποια είναι τώρα; Ειλικρινά το ήθελες και από μόνη σου. Πέραν του ρόλου. Να σε δω ρε Μαρία. Σε κοιτάζω από εδώ και κοιτάζω από εκεί… Πού της πας αυτή τη Μαρία».

Η Μαρία Κορινθίου θα υποδυθεί την Κατερινιώ Φουρτουνάκη στην παράσταση, τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Όσο για το αν έχει μιλήσει μέχρι σήμερα με τον γιο της αείμνηστης ηθοποιού είπε:

«Δεν έχω μιλήσει μαζί του. Από τη μία ντρέπομαι, από την άλλη για μας είναι η Αλίκη, για όλους είναι η Αλίκη και αυτό που εξακολουθεί να είναι. Υπέροχο πλάσμα. Εγώ μελετάω πολύ το «Κατερινιώ» και βλέπω ακόμα περισσότερο πόσο υπέροχο πλάσμα ήταν και κανείς δεν είναι τυχαίο γι’ αυτό που είναι. Με πιάνει δέος και για την Αλίκη και γι’ αυτόν τον ρόλο και γι’ αυτό ίσως και να ντρέπομαι να μιλήσω στον γιο τον Γιάννη, γιατί για μας είναι η Αλίκη αλλά γι’ αυτόν είναι η μαμά του».

Δείτε το βίντεο του gossiptv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα