Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Robin Leach

Έφυγε από τη ζωή  ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Robin Leach

Πέθανε στα 76 του ο κοσμικογράφος Robin Leach. Παρουσιαστής της δημοφιλούς τηλεοπτικού προγράμματος “Lifestyles of the Rich and Famous” επί μία δεκαετία, άφησε εποχή με τον χαρακτηριστικό τρόπο παρουσίασης των ακριβών ιδιοκτησιών των celebrities.

Ο Leach νοσηλευόταν από τον περασμένο Νοέμβρη, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη ενώ βρισκόταν σε διακοπές και «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής, όπως αναφέρεται στο TMZ.

«Με εξαίρεση τους δέκα τελευταίους μήνες είχε μια εξαιρετική ζωή. Ο πατέρας μας, παππούς μας, αδελφός μας, θείος και φίλος μας Robin Leach έφυγε ήσυχα από τη ζωή τα ξημερώματα. Η στήριξη σας και η αγάπη σας τον τελευταίο χρόνο, ήταν αξιοθαύμαστη και είμαστε ευγνώμονες» ανέφερε ο γιος του.

Ξεκίνησε την καριέρα του στο CNN, ωστόσο στη συνέχεια έπειτα από μια πρόταση για πιλότο στο Entertainment Tonight προέκυψε το «Lifestyles of the Rich and Famous”. Από το 1999 είχε μετακομίσει στο Las Vegas καλύπτοντας μεγάλα κοσμικά γεγονότα για τη Las Vegas Review-Journal.

 

eleftherostypos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα