Εξώδικο κατά ΜΜΕ από την οικογένεια της Νατάσας Βαρελά

Εξώδικο κατά ΜΜΕ από την οικογένεια της Νατάσας Βαρελά

Στη λύση του εξώδικου κατέφυγε η οικογένεια της 30χρονης δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μερικές ημέρες πριν, μη έχοντας καταφέρει να επιβιώσει από τη διάτρηση στομάχου.

Λίγο πριν την κηδεία της δημοσιογράφου, η οποία θα λάβει χώρα αύριο, Τετάρτη, οι δικοί της άνθρωποι απαντούν με εξώδικη επιστολή στα δημοσιεύματα που αφορούν σε πολύ προσωπικά θέματα της εκλιπούσας, τα οποία τις τελευταίες ώρες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Αναλυτικά, η επιστολή της οικογενείας Βαρελά:

«Ηλεκτρονική εξώδικη επιστολή, δήλωση και πρόσκληση προς όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Σας δηλώνουμε ότι τη στιγμή που κηδεύουμε το παιδί μας, που έφυγε αιφνιδιαστικά από τη ζωή, μετά λύπης μας λάβαμε γνώση δημοσιευμάτων τα οποία πληγώνουν την οικογένεια μας και αμαυρώνουν τη μνήμη της.

Σας παρακαλούμε θερμά όπως σεβαστείτε το πένθος μας, αποσύρετε και αποφύγετε να δημοσιεύσετε τώρα ή στο μέλλον πληροφορίες που αφορούν την προσωπική και οικογενειακή ζωή της θυγατέρας μας καθώς και απόρρητα ιατρικά δεδομένα.

Επιπλέον, σας γνωστοποιούμε ότι επιθυμούμε την διακριτική παρουσία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης κατά την διάρκεια του τελευταίου αποχαιρετισμού της θυγατέρας μας, σεβόμενοι άπαντες τον πόνο μας και την θλίψη μας.

Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματος μας, ιδίως της διαφύλαξης και προάσπισης της τιμής, υπόληψης και μνήμης της πολυαγαπημένης κόρης μας, Νατάσας Βαρελά, με κάθε μέσο από τη βλάβη που προκαλείται σε αυτήν, άλλως θα ασκήσουμε, δια της δικαστικής οδού, τα νόμιμα δικαιώματα μας

Μέγαρα, 21.08.2018

Οι εξωδίκως δηλούντες γονείς,

Δημήτριος Βαρελάς

Ελένη Βαρελά».
 
dailymedia.gr

Σχετικά TAGS:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Media

Σχετικά TAGS:
-
Σχολιάστε το άρθρο: