Άντρο ακολασίας μεζονέτα παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων

Άντρο ακολασίας μεζονέτα παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων

Παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων έδωσε τα κλειδιά του πατρικού της σε φίλη για να το προσέχει κατά την απουσία της και εκείνη το μετέτρεψε σε άντρο ακολασίας! «Αναστέναξαν» μέχρι και οι τοίχοι σε μεζονέτα των βορείων προαστίων, όπου για δύο εβδομάδες γίνονταν όργια με πρωταγωνίστρια μελαχρινή οπτασία των media. Η αχόρταγη  κοπέλα ικανοποίησε και τις πιο φιλήδονες φαντασιώσεις της παρέα με αγόρια και κορίτσια.

Δίχως να γνωρίζει την κρυφή αδυναμία της φιλενάδας της, η οποία κινείται επίσης στον χώρο της showbiz και ασχολείται με τη δημοσιογραφία και τις δημόσιες σχέσεις, η πασίγνωστη παρουσιάστρια «πέταξε» για το εξωτερικό έχοντας το κεφάλι της ήσυχο. Της εμπιστεύτηκε τα κλειδιά του σπιτιού για να ποτίζει τα λουλούδια της και, κυρίως, για να ανοίγει τα παράθυρα, αποτρέποντας έτσι πιθανό «χτύπημα» από διαρρήκτες, που μπουκάρουν κάθε καλοκαίρι σε κλειστές κατοικίες.

Η δημοσιογράφος για να μην πηγαινοέρχεται μετακόμισε προσωρινά στην πολυτελή μεζονέτα, όπου σχεδόν κάθε βράδυ οργάνωνε και άλλο πάρτι. Τα βογκητά της παρέας άρχιζαν από νωρίς και... έσβηναν σχεδόν με την ανατολή του ηλίου. Το πάθος ήταν άσβεστο. Οι επισκέπτες, διαφορετικοί κάθε φορα. Το ίδιο και η «διοργανώτρια» των πάρτι.

Οσο η ξύλινη δρύινη πόρτα της μεζονέτας ανοιγόκλεινε χωρίς σταματημό, ανά πάσα ώρα και στιγμή, τόσο «έβραζαν» από τα νεύρα τους οι γείτονες. Δύο εβδομάδες έλειψε η παρουσιάστρια, δύο εβδομάδες έκαναν να κλείσουν μάτι οι άνθρωποι, αφού οι «γλεντζέδες» δεν έκλειναν τις μπαλκονόπορτες. Ηθελαν, καθώς φαίνεται, τη δροσιά τους!

Η διώροφη μεζονέτα βρίσκεται σε ήσυχο δρόμο ακριβής περιοχής, όπου οι ώρες κοινής ησυχίας τηρούνται με στρατιωτική πειθαρχία. Η διάσημη ιδιοκτήτρια ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα να τη σχολιάσουν. Είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος, διατηρούσε καλές σχέσεις με όλους και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή. Αυτό μέχρι να φύγει διακοπές. Σήμερα κάποιοι γείτονές της δεν της λένε ούτε καλημέρα!

Επιστρέφοντας από τις διακοπές της η παρουσιάστρια, με το που έβαλε το κλειδί στην εξώπορτα, πετάχτηκε έξω όλη η γειτονιά.

Ορμηξαν προς το μέρος της ουρλιάζοντας. Εκείνη έπαθε σοκ. Αφησε μουδιασμένη τις βαλίτσες από τα χέρια της και με το στόμα ανοιχτό πληροφορήθηκε αυτά που συνέβαιναν, εν αγνοία της, μέσα στο σπίτι της.

Το μυαλό της δεν το χωρούσε! Με τρόμο μπήκε στο εσωτερικό της κατοικίας και ενώ περίμενε να βρει χάος, διαψεύστηκε. Ολα ήταν τακτοποιημένα και καθαρά. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα