Survivor 2: Αυτοί οι παίκτες φτάνουν στην Αθήνα για τον Ημιτελικό και τον Τελικό

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Survivor 2 από το βράδυ της Κυριακής και μέχρι την Παρασκευή 13 Ιουλίου, οπότε και θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής στον τελικό. Ο Ημιτελικός και ο Τελικός θα πραγματοποιηθούν και φέτος στο Άλσος Βεΐκου, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Το έπαθλο για τον παίκτη που θα λάβει τις περισσότερες ψήφους από το κοινό θα είναι 100,000 ευρώ.

Στον Ημιτελικό του Survivor θα δούμε βίντεο με τις σημαντικότερες στιγμές του παιχνιδιού, αλλά και στιγμιότυπα που δεν είδαμε ποτέ. Το αγωνιστικό κομμάτι θα έχει ολοκληρωθεί στον Άγιο Δομίνικο και στο live της Αθήνας θα φτάσουν οι τρεις καλύτεροι παίκτες θα καθίσουν απέναντι από τον Σάκη Τανιμανίδη, περιμένοντας να ακούσουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των τηλεθεατών για τους δύο που θα βρεθούν στον Τελικό.

Ωστόσο, θα προηγηθεί μια ακόμα ψηφοφορία, αυτή που θα ορίσει τους τρεις από τους τέσσερις που θα βρεθούν στον ημιτελικό. Και ποιοι είναι αυτοί οι τέσσερις; Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει τα τελευταία 24ωρα, η τελική τετράδα της επιβίωσης απαρτίζεται από τους: Κατερίνα Δαλάκα, Μελίνα Μεταξά, Βιργινία Δικαιούλια και Ηλία Γκότση.

zappit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα