Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε το αυτοκίνητο

Το μεγαλύτερο έπαθλο δόθηκε στο χθεσινό παιχνίδι του Survivor.

Οι έξι παίκτες κλήθηκαν να μαντέψουν τις απαντήσεις σε ερωτήσεις που είχαν γίνει από την παραγωγή στις μαμάδες τους.

Το έπαθλο; Ένα αυτοκίνητο!

Η Μελίνα Μεταξά, ο Νικόλας Αγόρου, ο Χάρης Γιακουμάτος, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Ηλίας Γκότσης, και η Βιργινία Δικαιούλια προσπάθησαν να βρουν τις απαντήσεις που έδωσαν οι μαμάδες τους σε απλές ερωτήσεις που τους αφορούσαν. Κάποιοι τα κατάφεραν καλύτερα και άλλοι δεν πίστευαν μάτια τους βλέποντας τις απαντήσεις. Νικητές στον πρώτο γύρο, φτάνοντας πρώτοι στις πέντε σωστές απαντήσεις ήταν η Κατερίνα Δαλάκα, ο Χάρης Γιακουμάτος, η Μελίνα Μεταξά και ο Ηλίας Γκότσης πέρασαν στο δεύτερο γύρο. Η Βιργινία Δικαιούλια και ο Νικόλας Αγόρου αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Στον δεύτερο γύρο, με κλήρωση προέκυψε ότι η Κατερίνα Δαλάκα παίζει απέναντι στον Χάρη Γιακουμάτο και η Μελίνα Μεταξά απέναντι στον Ηλία Γκότση. Στόχος των παικτών στον δεύτερο γύρο ήταν να σηκώσουν τη σημαία της ξύλινης κατασκευής που βρισκόταν μπροστά τους, όσο πιο κοντά στα 90 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που ξεκινά ο χρόνος. Με τη νίκη στις δύο φορές. Παράλληλα ο Σάκης Τανιμανίδης πιάνοντας τους την κουβέντα προσπαθούσε να τους μπερδέψει.

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Ηλίας Γκότσης προκρίθηκαν και έπαιξαν στον τελικό για να κερδίσουν το αυτοκίνητο. Στον τελικό ο χρόνος αυξήθηκε στα 2 λεπτά, ενώ ο νικητής έπρεπε να κερδίσει 4 φορές. Οι παίκτες έφτασαν στο 3-3 και τελικά την τελευταία νίκη που της χάρισε και το αυτοκίνητο πήρε η Κατερίνα Δαλάκα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα