Survivor - spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Η τελική τετράδα

Survivor - spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Η τελική τετράδα

Οι έξι παίκτες ρίχτηκαν στο στίβο μάχης και ένας κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία.

Η Κατερίνα Δαλάκα κέρδισε την ατομική ασυλία και στο συμβούλιο ψήφισε προς αποχώρηση τον Ηλία Γκότση, αφού από την ψηφοφορία της κάλπης βγήκε προτεινόμενος ο Νικόλας Αγόρου και η παίκτρια, που θα βρεθεί στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης, όπως τόνισε δεν μπορούσε να ψηφίσει κάποιον παίκτη από την ομάδα της.

Ηλίας Γκότσης ή Νικόλας Αγόρου θα αποχωρήσει απόψε, λοπόν, από το ριάλιτι επιβίωσης;

Βάσει της 48ης ψηφοφορίας του κοινού αυτός που θα φύγει δεν είναι άλλος από τον Νικόλα Αγόρου!

Ο Νικόλας Αγόρου, βρίσκεται εδώ και μέρες εκτός Survivor 2, καθώς τα γυρίσματα στον Αγιο Δομίνικο έχουν ολοκληρωθεί και πλέον οι τέσσερις φιναλίστ ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για τους ημιτελικούς που θα διεξαχθούν Τετάρτη και Πέμπτη και τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί την επόμενη Παρασκευή 13 Ιουλίου στο Γαλάτσι.

Ο Ηλίας έχοντας κατακτήσει την τρίτη θέση στην ομαδική ψηφοφορία, πέταξε εκτός ριάλιτι επιβίωσης τον Αγόρου που είχε πάρει την τέταρτη θέση. Και ανεξαρτήτως αντιπάλου, ο Χάρης είναι ο τελευταίος παίκτης που έχει βγει εκτός παιχνιδιού, έχοντας τερματίσει και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Μια αποχώρηση που πιθανότατα θα τη δούμε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, σύμφωνα με το dokari.

Ετσι, η τελική 4άδα απαρτίζεται από την Δαλάκα, τη Μελίνα, τη Βιργινία και τον Ηλία. Ενας παίκτης θα φύγει την Τετάρτη, ένας την Πέμπτη και την Παρασκευή θα μείνουν τα δύο απόλυτα φαβορί στον μεγάλο τελικό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα