Survivor - διαρροή: Αγώνας ασυλίας και σήμερα! Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor - διαρροή: Αγώνας ασυλίας και σήμερα! Αυτοί είναι οι  υποψήφιοι για αποχώρηση

Ημέρα ασυλίας και η σημερινή (04/07) για Διάσημους και Μαχητές. Αγόρια με κορίτσια και κορίτσια με αγόρια θα αγωνιστούν σκληρά ώστε να εξασφαλίσουν τη συνέχειά τους στο παιχνίδι. Ποιος θα κερδίσει;

Ήδη η πρώτη διαρροή για το αποτέλεσμα της διαδικασίας και τους δύο υποψηφίους προς αποχώρηση είναι γεγονός!

Σύμφωνα με το Dokari, το αποτέλεσμα, που φέρνει δύο Μαχητές να βρίσκονται προ των πυλών της εξόδου από το ριάλιτι επιβίωσης. Ουσιαστικά, λοιπόν, ο ένας εκ των δύο έχει ήδη αποχωρήσει, αφού τα γυρίσματα στον Αγιο Δομίνικο έχουν ολοκληρωθεί και το Survivor 2 οδεύει προς τη διεξαγωγή των ημιτελικών και του τελικού, την ερχόμενη εβδομάδα, στο Γαλάτσι.

Ποιοι, λοιπόν, είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Ηλίας Γκότσης και ο Νικόλας Αγόρου είναι οι δύο παίκτες που μέσα από τη διαδικασία της μάχης για την ασυλία, στην οποία επικράτησαν Διάσημοι, ορίστηκαν ως υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με διαρροές που κυκλοφορούν από χθες, φαίνεται πως ο επόμενος παίκτης που θα αποχωρήσει την Πέμπτη είναι ο Νικόλας Αγόρου, ενώ την Τρίτη φεύγει και ο Χάρης Γιακουμάτος.

Στον ημιτελικό φτάνουν οι: Κατερίνα Δαλάκα, Μελίνα Μεταξά, Βιργινία Δικαιούλια και Ηλίας Γκότσης. Για να δούμε...

Για το τυπικό και μόνο θα αναμένουμε την προβολή του αποψινού επεισοδίου από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Το γεγονός ότι έχουμε μείνει μόνο εγώ και ο Ηλίας μας πεισμώνει», δηλώνει ο Νικόλας Αγόρου στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο. «Είμαι έτοιμη να δώσω το 1000% γι’ αυτή την ομάδα και γι’ αυτά τα παιδιά», λέει αποφασισμένη για τη νίκη η Κατερίνα Δαλάκα. Από εδώ και πέρα η ατομική ασυλία θα είναι μόνο μία και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι δύο αντί για τρεις.

Δείτε το σημερινό τρέιλερ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα