Το τατουάζ: Ο Ορφέας επιτίθεται στην Ελένη και την κατηγορεί ότι έβαλε εραστή στο σπίτι

Το τατουάζ: Ο Ορφέας επιτίθεται στην Ελένη και την κατηγορεί ότι έβαλε εραστή στο σπίτι

Ο Ορφέας επιτίθεται στην Ελένη και την κατηγορεί ότι έβαλε εραστή στο σπίτι. Η Τατιάνα έχει βάλει μια διακριτική φρουρά να παρακολουθεί την Άννα, όμως ο Ορφέας τους εντοπίζει. Η σχέση της Αμαλίας και του Θεοχάρη κρέμεται από μια λεπτή κλωστή…

Ο Στέφανος και η Όλγα στήνουν ολόκληρο κόλπο για να «ξεγλιστρήσουν» από τα παιδιά τους και να περάσουν λίγες ώρες μαζί. Ο Νικόλας με τον Χάρη πάνε Σπέτσες και ακολουθούν τα ίχνη του κυκλώματος της παιδικής πορνογραφίας. Τα πράγματα, όμως, δεν θα αργήσουν να ξεφύγουν από τον έλεγχό τους γιατί τους έχουν αντιληφθεί.

Ο Στρατηγός αρχίζει να πιέζει τη Μαργκώ πως ήρθε η ώρα να τελειώνουν με τον Τόνυ, ότι κι αν σημαίνει αυτό... Ο Τόνυ επιστρέφει στο Λονδίνο για ένα 24ωρο, για μια τελική αναμέτρηση μαζί της..

Ο Νικόλας με τον Χάρη μπλέκονται σε μια τρομακτική μάχη και ο Νικόλας πυροβολεί κάποιον που του επιτίθεται..! Ο Στέφανος με την Όλγα μοιράζονται την πρώτη τους αληθινά ρομαντική στιγμή. Η Άννα κάνει μια επαγγελματική πρόταση στον Αλέξανδρο που φαίνεται να τον ενδιαφέρει πολύ.

Ο Ορφέας συνεχίζει να παρακολουθεί την Ελένη και είναι πεπεισμένος ότι ο Σίμος είναι ο καινούριος της εραστής! Η Βέρα βγάζει ένα σημαντικό συμπέρασμα για τον Νικόλα που την καταρρακώνει. Λίγο μετά κάνει μια κουβέντα μαζί του και τα πάντα αλλάζουν ανάμεσά τους.

Ο Αλέξανδρος παρατηρεί ότι δυο άντρες παρακολουθούν την Άννα και χωρίς δεύτερη σκέψη έρχεται στα χέρια μαζί τους! Ο Τόνυ καταφέρνει και «τουμπάρει» τη Μαργκώ με την επιμονή του! Ο νέος διοικητής Δημήτρης Σέκερης κάνει πολύ δυναμική εμφάνιση και αποκαλύπτει στην Τατιάνα κάτι για τον Τόνυ που την αφήνει άφωνη…!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα