Kατερίνα Γερονικολού: Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο θα γίνουμε ζευγάρι

Kατερίνα Γερονικολού: Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο θα γίνουμε ζευγάρι

Για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο σίριαλ Τατουάζ μίλησε η Κατερίνα Γερονικολού σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People!

Τον Ιανουάριο στο καστ του σίριαλ εντάχθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ύστερα από πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου.

«Ήταν όντως μια απρόβλεπτη συνεργασία. Δεν περίμενα με τίποτα πως ο Γιώργος θα ερχόταν στη σειρά. Δεν μας είχε προετοιμάσει κανείς. Είχα, όμως, μεγάλη εμπιστοσύνη σε εκείνους που τον επέλεξαν. Είμαι από τους ελάχιστους ανθρώπους που δεν έβλεπαν Survivor. Είδα μόνο τον τελικό. Γνώριζα ποιος είναι ο Αγγελόπουλος από τα δημοσιεύματα, αλλά δεν τον είχα παρακολουθήσει. Την πρώτη φορά που πήγαμε με το αυτοκίνητό του στα Μετέωρα για το γύρισμα παρατήρησα πως είχε κρεμασμένο ένα εικόνισμα στον καθρέφτη. Μου έκανε εντύπωση το πόσο βαθιά θρησκευόμενος είναι, αλλά και η ευγένειά του. Όταν έρχεται στο γύρισμα, φιλάει σταυρωτά όλα τα μέλη του συνεργείου πριν ξεκινήσουμε. Τον συμπαθώ και με συμπαθεί πολύ. Μάλιστα, στη σειρά θα γίνουμε σύντομα ζευγάρι» είπε η ηθοποιός.

Στην πραγματική ζωή, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας άντρας που θα τραβούσε την προσοχή της;

«Είναι ένας πολύ όμορφος άντρας και τζέντλεμαν. Όταν, όμως, κάποιος είναι συνεργάτης και συμπρωταγωνιστής, οι ισορροπίες είναι ιδιαίτερα λεπτές. Θα είμαστε, πάντως, ένα ωραίο τηλεοπτικό ζευγάρι και θα υπάρξει μεγάλο σασπένς όσον αφορά στην εξέλιξη της σειράς. Αυτό που θα συμβεί στην πορεία ανάμεσα σε μένα και τον Στέφανο (σ.σ. ο ρόλος που υποδύεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Τατουάζ) δεν θα το πιστεύει κανείς» εξήγησε η Κατερίνα, ενώ ξεκαθαρίζει ότι θα υπάρχει μεγάλη αγωνία για την έκβαση της υπόθεσης στο δεύτερο κύκλο, ο οποίος θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τον Alpha το φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα