Power of Love: Ποιοι έφυγαν, ποιος πήρε το έπαθλο; Βίντεο

Power of Love: Ποιοι έφυγαν, ποιος πήρε το έπαθλο; Βίντεο

Η Άννα Λορένη αποχώρησε από το Power of love καθώς έπρεπε μέσα σε 24 ώρες να επιστρέψει στο Ντουμπάι για τη Visa της. Η ίδια το ανακοίνωσε πρώτα στον αγαπημένο της και ο Παναγιώτης Θεόφιλος «πάγωσε» από τα νέα.

«Πρέπει να φύγω, το σκέφτηκα και ξέρω ότι είμαστε στην τελική ευθεία, αλλά πρέπει να φύγω, πρέπει να πάω πίσω στο Ντουμπάι. Πρέπει να πάω, να μπω μέσα στη χώρα, στο Ντουμπάι για τη βίζα μου, αλλιώς θα χάσω τη βίζα μου και δεν θέλω να τη χάσω. Είμαστε στην τελική ευθεία, το ξέρω ότι υπάρχει ένα έπαθλο, αλλά με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, πιο πολύ η ζωή μας έξω! Θέλω όμως να μείνεις εσύ, μην το κάνεις χειρότερα. Θέλω να μείνεις και θέλω να παλέψεις για εμάς. Δεν έχει μείνει πολύ ακόμα», είπε η Άννα Λορένη.

Αλλάζοντας τη διαδικασία, οι παίκτες του Power of Love ψήφισαν τους αγαπημένους τους παίκτες στο σπίτι. Από τις ψήφους τους υποψήφιοι για τις 2.500 ευρώ ήταν η Τζούλια Καραγιάννη και ο Πάνος Ζάρλας. Στη συνέχεια με ανοιχτή ψηφοφορία οι παίκτες αποφάσισαν ανάμεσα τους ποιος από τους δύο  θα πάρει το χρηματικό έπαθλο. Με 6-5, η Τζούλια Καραγιάννη πήρε με τις ψήφους των συμπαικτών της 2.500 ευρώ και έβαλε τα κλάματα.

Δείτε πως ψήφισαν οι παίκτες:

Τελευταίο Gala πριν τον ημιτελικό του Power of Love Τα κορίτσια αποφάσισαν να προστατεύσουν και να κρατήσουν στο σπίτι τους την Κυριακή προστατεύοντας τη, ενώ τα αγόρια ψήφισαν να προστατεύσουν στο σπίτι τον Αλέξανδρο.

Στην συνέχεια οι παίκτες ψήφισαν προς αποχώρηση τους συμπαίκτες τους και ο «κλήρος» έπεσε στους δύο πιο καινούριους στο σπίτι του Power of Love, που δεν έχουν δημιουργήσει κάποια σχέση, που είναι ο Σάκης και η Ανατολή.

Η Ανατολή εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία της να φύγει από το σπίτι του Power of Love γιατί όπως είπε δεν της ταίριαξε όλο αυτό. Οι συμπαίκτες της κατανόησαν την επιθυμία της και ψήφισαν εκείνη για να φύγει από το Power of Love αν και όλοι δήλωσαν πως είναι ένα κορίτσι που συμπαθούν πολύ! Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί ψήφισε τον Σάκη, δηλώνοντας πως ο ίδιος δεν βρίσκει κάποιο ψεγάδι

Η Ανατολή Πασχάλα αποχώρησε σχεδόν οικειοθελώς από το σπίτι του Power of Love εκφράζοντας ανοιχτά την επιθυμία της στους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν, μιας και η ίδια δεν ένιωσε να ταιριάζει σε αυτό το παιχνίδι. Ο παίκτης που αποχωρεί έχει δικαίωμα να χαιρετήσει προσωπικά κάποιον παίκτη στο κόκκινο δωμάτιο και η Ανατολή επέλεξε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, τον παίκτη που ως άντρας της είχε κεντρίσει πιο πολύ το ενδιαφέρον.

Την κίνηση της αυτή, δεν είδε με καθόλου καλό μάτι η Εύα που σχολίασε στις συμπαίκτριες της στο Power of Love: «Δεν μου άρεσε που η Ανατολή κάλεσε τον Κυριάκο στο κόκκινο δωμάτιο. Γιατί κακά τα ψέματα πέρα από όλο αυτό που γίνεται ανάμεσα σε εμένα και τον Κυριάκο, που της κάνουμε την πλάκα ότι έχεις ελευθέρας με τον Κυριάκο, δεν μου φάνηκε τόσο καλό. Λέω απλά το πως νιώθω. Μήπως είναι λάθος που νιώθω έτσι; Δεν νιώθω ότι θα κάνει κάτι ο Κυριάκος, ή ότι θα πουν κάτι κακό. Σαν κίνηση δεν μου άρεσε. Δεν είναι η ζήλεια στη μέση. Δεν έχω θέμα να καθίσουν και να μιλήσουν. Δεν μου άρεσε σαν κίνηση από τη μεριά της.»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα