Survivor - διαρροή: Αυτοί παίρνουν το σούπερ έπαθλο άνεσης

Επιστρέφει σήμερα το Survivor με ένα έπαθλο άνεσης αλλά και μία σημαντική ανακοίνωση από τον Σάκη Τανιμανίδη που θα αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού.

Για δεύτερη φορά Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν βράδυ και θα δώσουν μάχη για τα κρεβάτια, τα μαξιλάρια, εντομοαπωθητικά αλλά και την διανυκτέρευση σε…. ξενοδοχείο!

Δύο συμπαίκτες από κάθε ομάδα πρέπει να κουβαλήσουν κάποια τουβλάκια χωρίς να τους πέσουν και να φτάσουν στον τελικό στόχο! Σε αγωνίσματα συνεργασίας έχουμε παρατηρήσει ότι οι Διάσημοι πάντα έχουν ένα προβάδισμα αλλά σήμερα θα χάσουν από τους Μαχητές με 10-8!

Στο μεταξύ, το παιχνίδι αρχίζει πλέον να μπαίνει στην τελική του ευθεία με τον παρουσιαστή να ενημερώνει τους παίκτες και κυρίως τους τηλεθεατές ότι θα ξεκινήσει η 48ωρη ψηφοφορία στην οποία το κοινό θα ψηφίζει τον αγαπημένο του παίκτη από τους εναπομείναντες!

Η ανατροπή έγκειται στο ότι αυτός που θα είναι χαμηλότερα σε δημοτικότητα θα αποχωρεί και έτσι θα πορευτεί το παιχνίδι, χωρίς, όμως να σταματήσουν οι αγώνες ομαδικής και ατομικής ασυλίας, αλλά και ψηφοφορίας!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα