Power of Love: Ο πρώτος χωρισμός και η αντιπάθεια του Σάκη για Στέλλα και Πάνο

Power of Love: Ο πρώτος χωρισμός και η αντιπάθεια του Σάκη για Στέλλα και Πάνο

 Η Εύα και ο Κυριάκος, ένα από τα πιο συμπαθή και low profile ζευγάρια του ριάλιτι γνωριμιών "Power of Love" δεν είναι πια μαζί. Η σχέση τους προχωρούσε, αλλά δεν είχε την εξέλιξη που θα ήθελε η παίκτρια. Αποφάσισε έτσι να συζητήσει το θέμα με τον Κυριάκο και κατέληξαν στο να μην είναι πια μαζί.

Η Εύα στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα από τον χωρισμό και προσπάθησε να μείνει μόνη της, καλύπτοντας το πρόσωπό της με πετσέτες, αλλά οι συμπαίκτες της δεν την άφησαν. Η Μαρία Μπακοδήμου πήγε και την βρήκε προκειμένου να μάθει τι έχει συμβεί και γιατί είναι σε αυτή την άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η Εύα της εξήγησε ότι έληξε τη σχέση της γιατί δεν έπαιρνε από τον Κυριάκο αυτό που ήθελε και δεν ήθελε να χάσει τον εαυτό της.

Η επίθεση στη Στέλλα και τον Πάνο

Ένα άλλο συμβάν που στιγμάτισε το επεισόδιο της Παρασκευής ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε ο νέος παίκτης του παιχνιδιού, Σάκης Μαστοράκης, κατά της Στέλλας Μιζεράκη και του Πάνου Ζάρλα, κατηγορώντας τους εμμέσως πλην σαφώς ότι είναι ειρωνικοί και όχι πέρα για πέρα αληθινοί.

"Η Στέλλα είναι πραγματικά η γυναίκα που ποτέ μου δεν θα (θελα) ούτε να γνωρίσω. Μιλάει πολύ για τον εαυτό της, αυτοπαρουσιάζεται ως υπερβολικά τέλεια. Οι συνήθειές μου εμένα είναι πολύ χύμα και πολύ αληθινές. Δεν θα ταιριάζαμε καθόλου" είπε.

"Ο καθένας έχει την άποψή του, τη δική του οπτική γωνία. Σεβαστό" απάντησε η Στέλλα, γεγονός που φαίνεται να θύμωσε τον Σάκη καθώς θεώρησε την ατάκα της ειρωνική.

Στη συζήτηση παρενέβη και η Τζούλια, η οποία υπερασπίστηκε την Κρητικιά παίκτρια: "Δεν είναι ειρωνεία, την ξέρεις μόνο μια εβδομάδα τη Στέλλα και δεν μπορείς να κρίνεις απόλυτα" είπε.

"Άμα ήθελες να ήσουν σωματοφύλακας να πήγαινες αλλού. Μίλησα εγώ, τέλος!" απάντησε αποστομωτικά ο παίκτης.

news247

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα