Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε στο Happy Day!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε στο Happy Day!

Το πρωί της Δευτέρας, η  Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε ξανά την πρώτη "καλημέρα" στους τηλεθεατές της εκπομπή της.

Ντυμένη στα λευκά και εμφανώς ανανεωμένη, η παρουσιαστρία εμφανίστηκε χορεύοντας στο γεμάτο μπαλόνια και λουλούδια πλατό, με τους συνεργάτες της να την καλόσορίζουν και πάλι στο πόστο της.

Μάλιστα, έσβησε και μια τούρτα-έκπληξη που της είχαν ετοιμάσει, η οποία ήταν ειδικά φτιαγμένη για εκείνη, με αφορμή τα γενέθλιά της, την περασμένη Πέμπτη.

"Καλημέρα. Οι μέρες περνάνε πάρα πολύ γρήγορα. Θυμάσαι σαν χθες που ήμουν εδώ με την κοιλιά στο στόμα και αγκομαχούμε, γιατί τον τελευταίο καιρό είχα βαρύνει πάρα πολύ. Έλεγα "άντε θα βγει κι αυτή η μέρα"... Αυτές τις σαράντα μέρες που είμαι αγκαλιά με το με το μωράκι μου και τις κόρες μας φυσικά, ξέρετε υπάρχει μια αντιζηλία, θέλω να σας πω ότι το απόλαυσα πάρα πολύ... Χάρηκα πάρα πολύ που είχα αυτές τις σαράντα μέρες με τον Γιαννάκη. Όταν έβαζα τις κόρες μου στο σχολικό ήμουν με τον γιο μου και δημιουργούσαμε τη σχέση μας... Μου λείψατε πάρα πολύ... Θέλω να σας πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" γιατί η εκπομπή όχι μόνο κρατήθηκε στα νούμερά της, αλλά έσκισε. Μπράβο παιδιά...", είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα