Survivor Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο άνεσης!

Survivor Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα  το έπαθλο άνεσης!

Συγκλονιστικό το σημερινό επεισόδιο του Survivor μετά την αποχώρηση του Νάσου από την ομάδα των Μαχητών οι οποίοι δεν μπορούν να κρύψουν τον προβληματισμό τους μετά την αποχώρηση ενός πολύ δυνατού παίκτη από την ομάδα τους.

Και οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε έναν σκληρό στίβο μάχης για να διεκδικήσουν το έπαθλο της άνεσης!  Οπως σας είχαμε αναφέρει από το πρωί οι Διάσημοι είναι εκείνοι που κερδίζουν με σκορ 10-8.

Στο μεταξύ, η Εύη Σαλταφερίδου ακούγεται να λέει στην κάμερα σχετικά με την αποχώρηση του Νάσου Ππαργυρόπουλου: «Ήταν ένα άτομο που τουλάχιστον σίγουρα ψυχολογικά θα στοιχίσει», ενώ από την άλλη ο Ηλίας υποστηρίζει: «Οπως και να χει, όποιος και να έφευγε ή να έμενε, θα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα, η οποία είναι σήμερα»!

Οι συζητήσεις των Διάσημων για την αποχώρηση του Νάσου

Η ομάδα των Διάσημων δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την σημαντική «απώλεια» από την αντίπαλη ομάδα και να τη χαρακτηρίσει ως…«πλήγμα»! Η Μελίνα από την άλλη βέβαια παραδέχεται πως τους «συνέφερε να αποχωρήσει ο Νάσος».

Πολλές οι ανατροπές και οι συγχύσεις λοιπόν στον Άγιο Δομίνικο αφού οι παίκτες όσο περνάει ο καιρός πιέζονται όλο και πιο πολύ  δύο μέρες αφότου έφυγαν οι γονείς τους, μία παίκτρια από τους Διάσημους έκλαιγε συνεχώς, ήταν πολύ φορτισμένη και ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς!

Ποια όμάδα θα κερδίσει απόψε το έπαθλο άνεσης; Μαχητές ή Διάσημοι;

Σκληρός και ο αποψινός στίβος μάχης και όλα θα κριθούν στον τελικό στόχο!

Ποια ομάδα να νικήσεις όμως;

Η ομάδα που θα κερδίσει με μεγάλη διαφορά είναι οι...Διάσημοι!

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα