Survivor - διαρροή: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο φαγητού

Survivor - διαρροή: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο φαγητού

Αποχώρηση σήμερα στ οριάλιτι επιβίωσης και αγώνας επάθλου φαγητού.

Ροδάνθη, Νάσος ή Εύη, είναι οι ποιος από τους τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση

Στην ψηφοφορία για την αποχώρηση υπήρχε η απόλυτη ανατροπή. Μετά την ψηφοφορία «θρίλερ» αυτός που αποχωρεί είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, κάτι που  σίγουρα δεν ήταν αναμενόμενο από κανέναν και έχει πολύ μεγάλη σημαία να δούμε πως κύλησε η ψηφοφορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην μία ώρα που ήταν ανοιχτές οι «τηλεφωνικές κάλπες» στο μεγαλύτερο διάστημα ο Νασος ήταν πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού και η Ροδάνθη με την Εύη Σαλταφερίδου ήταν πολύ κοντά δίνοντας μάχη για το ποια θα κρατηθεί στο παιχνίδι.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο της ψηφοφορίας όμως τα πάντα άλλαξαν καθώς η Ροδάνθη άρχισε να παίρνει συνέχεια θετικές ψήφους και τελικά αναδείχθηκε πρώτη στις προτιμήσεις του κοινού και το ντέρμπι της αποχώρησης δόθηκε ανάμεσα στο Νάσο και την Εύη. Η τελευταία έμεινε στο παιχνίδι ουσιαστικά στο τελευταίο πεντάλεπτο της ψηφοφορίας.

Πριν την  αποχώρηση όμως υπάρχει και το έπαθλο φαγητού με τους Διάσημους να έχουν κερδίσει τα τελευταία τα δύο τελευταία αγωνίσματα και να είναι σε καλύτερη ψυχολογία από τους Μαχητές, οι οποίοι καλούνται να καταφέρουν να κερδίσουν έχοντας το μυαλό τους στην  σημερινή αποχώρηση.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα