Survivor-διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία; Ποιοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor-διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία; Ποιοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ένα ακόμη αγώνισμα ασυλίας θα παρακολουθήσουμε σήμερα στο Survivor, με τους Διάσημους και τους Μαχητές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν την πολυπόθητη ασυλία.

Λίγο πριν τη διεξαγωγή του αγώνα, η Εύη Σαλταφερίδου δηλώνει για την Ραδανθη πως θα ήταν άδικο να φύγει κάποιος άλλος, ενώ πρέπει να φύγει η συγκεκριμένη σε περίπτωση που χάσουν οι Μαχητές την ασυλία, με τον Ηλία να υποστηρίζει ότι η Ροδάνθη έκανε σημαντικές νίκες τις τελευταίες ημέρες και πως πρέπει να συνεχίσει έτσι.

"Να κερδίσουμε, να φύγει αυτό το βάρος από πάνω μας. Ότι είμαστε άλλη μια εβδομάδα εδώ, τέλος», λέει ο Χάρης Γιακουμάτος στους συμπαίκτες του."

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νικητές του σημερινού αγωνίσματος είναι για ακόμα μια φορά οι Διάσημοι και έτσι η ομάδα των Μαχητών θα κληθεί στο συμβούλιο του νησιού να επιλέξει τρεις παίκτες προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ατομική ασυλία θα κερδίσει ο Ηλίας και ο Νικόλας, ενώ υποψήφιοι θα είναι η Ροδάνθη και ο Νάσος, όσο για την τρίτη θέση θα κριθεί κυριολεκτικά στο... νήμα χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη!

Δείτε το τρείλερ


 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα