Survivor Spoiler: Σε αυτούς πάει το σούπερ έπαθλο επικοινωνίας!

Survivor Spoiler: Σε αυτούς πάει το σούπερ έπαθλο επικοινωνίας!

Ενα τρομερό αγώνισμα αναμένεται να γίνει σήμερα στο Survivor καθώς το έπαθλο που ανακοινώθηκε έκανε Διάσημους και Μαχητές να γονατίσουν κυριολεκτικά. Σύμφωνα με το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου οι νικητές σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν το απόγευμα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα που ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο.

Την ώρα που ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τους παίκτες για το πολυπόθητο έπαθλο, εκείνοι δεν πίστευαν στα αυτιά τους, δεν μπορούσαν να το διανοηθούν και ξέσπασαν σε κλάματα. Ειδικά δε όταν αντίκρισαν μπροστά τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα, δεν άντεξαν και λύγισαν ο ένας μετά τον άλλο όπως βλέπουμε και στα πλάνα του τρειλερ.

Αυτό όμως που θα σημαδέψει την αποψινή μάχη στο μάχη είναι ο, σοβαρός -όπως όλα δείχνουν- τραυματισμός της Βιργινίας Δικαιούλια  η οποία και σωριάζεται κυριολεκτικά στα χέρια της Κατερίνας Δαλάκα ενώ την βλέπουμε  να βγαίνει από το παιχνίδι μη μπορώντας να περπατήσει και την είχε στην αγκαλιά του συμπαίκτη της, Χάρη Γιακουμάτου, ο οποίος την μεταφέρει στον πάγκο και εκείνη πλαντάζει στο κλάμα!

Ποια ομάδα κερδίζει

Απόψε έχουμε ένα κλασικό αγώνισμα Survivor, με την επαφή με το νερό να μην λείπει ενώ και ο στόχος είναι ιδιαίτερα απαιτητικός. Οι Μαχητές χτες κατάφεραν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά από ένα «νεκρό» διάστημα και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο… τέμπο.

Από την άλλη οι Διάσημοι έχουν δείξει πως μπορούν να τα καταφέρουν ενώ υπερτερούν και στον τομέα των γυναικών. Οι πρώτες πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο ανέφεραν πως αυτοί που κατάφεραν να φτάσουν στην νίκη και να βγουν με τις οικογένειές τους είναι οι Μαχητές. Ωστόσο, σύμφωνα με την τελευταία διαρροή η ομάδα που κερδίζει σήμερα είναι οι Διάσημοι με σκορ 10-6. Τους γονείς τους θα τους δουν και οι Μαχητές αλλά ποια είναι η διαφορά.

Οι Διάσημοι, που κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας θα πάνε για φαγητό με τις οικογένειες τους έξω ή με τους συντρόφους τους, γιατί για κάποιους πήγαν οι σύντροφοι εκεί όπως για τον Ηλία, την Μελίνα και τον Μουρούτσο, και θα απολαύσουν ένα γεύμα.

Οι Μαχητές που χάνουν, θα τους δουν στον αγωνιστικό χώρο αλλά θα μιλήσουν και λίγο μαζί τους. Στην ουσία όλοι θα τους δουν απλά οι Διάσημοι θα πάνε και για φαγητό.

etypos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα