Η εκδίκηση της Πάολας: Δεν τραγουδάει στα βραβεία του Mad και απαγορεύει να ακουστούν τραγούδια της

Ο «πόλεμος» που άνοιξε πέρυσι μεταξύ της Πάολας και των ανθρώπων των μουσικών βραβείων «Mad Video Music Awards» φαίνεται ότι δεν έκλεισε με τα γεγονότα του 2017 αλλά συνεχίζεται με την τραγουδίστρια να περνάει στην αντεπίθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω» η λαϊκή τραγουδίστρια δε θα τραγουδήσει φέτος στα βραβεία του μουσικού καναλιού καθώς αρνήθηκε την πρόταση του και δεν έμεινε μόνο σ’ αυτήν την κίνηση.

Απαγόρευσε με αίτημά της τη χρήση των τραγουδιών της στη μουσική βραδιά παίρνοντας κατά μία έννοια ένα είδος εκδίκησης για την περυσινή της «ταλαιπωρία».

Θυμίζουμε ότι πέρυσι η βράβευσή της από το μουσικό κανάλι κατά τη διάρκεια των βραβείων του 2017  καθώς και η εκτέλεση του τραγουδιού που θα έκλεινε τη βραδιά, «κόπηκαν» στο τελικό μοντάζ από τον Alpha ως αντίποινα για τη δυσαρέσκεια της τραγουδίστριας, την οποία και εξέφρασε όταν έμαθε ότι δεν θα της αποδοθούν τα 2 βραβεία για τα οποία είχε ενημερωθεί.

Η εταιρεία της Πάολας και το κανάλι ουδέποτε επιβεβαίωσαν τον λόγο αλλά η ουσία είναι ότι η Πάολα δεν εμφανίστηκε στην τελική βερσιόν των βραβείων κάτι που φαίνεται στεναχώρησε και πείσμωσε την τραγουδίστρια.

dailymedia.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα