Αποχώρησε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Την αποχώρηση του από το «Φτιάξε καφέ να στα πω» και το Epsilon ανακοίνωσε γνωστός δημοσιογράφος, λίγο πριν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν.

Πρόκειται για τον συνεργάτη της Κατερίνας Καινούργιου, Μαρίνο Βυθούλκα, ο οποίος με ένα μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανέφερε ότι η αποχώρηση του είναι οικειοθελής και ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία.

«Ύστερα από δυο σχεδόν χρόνια στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», ένα τηλεοπτικό project στο οποίο βρέθηκα εν τη γενέσει του, πριν ακόμα βγει στον αέρα, αποφάσισα να αποχωρήσω οικειοθελώς για προσωπικούς, αλλά και επαγγελματικούς λόγους. Από σήμερα, δεν ανήκω πλέον στο δυναμικό του Epsilon. Ως επαγγελματίες δημοσιογράφοι, όλοι κρινόμαστε στο «γήπεδο», είτε αυτό λέγεται περιοδικό και εφημερίδα, είτε τηλεόραση.

Στο «Φτιάξε Καφέ» λοιπόν, έδωσα το καλύτερο των δυνατοτήτων μου, κάτι που εισέπραξα όχι μόνο από συναδέλφους του χώρου, αλλά και από μηνύματα τηλεθεατών και άγνωστων ανθρώπων στα social media. Καμία δουλειά δεν είναι ιδανική, από την άποψη πως πάντα θα υπάρχουν εντάσεις, ζόρια και κακές στιγμές. Εγώ κρατάω μόνο τις καλές, διαγράφω τις δυσάρεστες και προχωράω μπροστά. Ευχαριστώ θερμά την διοίκηση και τους εργαζόμενους του Epsilon, από τον αρχισυντάκτη, Θέμη Μάλλη και την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, μέχρι τεχνικούς, μοντέρ, μακιγιέζ και τα κορίτσια στο βεστιάριο για τη συνεργασία. #endofanera», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρίνος Βυθούλκας, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης δεν βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής.

zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα