Σάρωσε σε τηλεθέαση ο τελικός του MasterChef!

Σάρωσε σε τηλεθέαση ο τελικός του MasterChef!

Αυλαία έριξε το MasterChef το βράδυ της Δευτέρας, έπειτα από τρεις και πλέον μήνες επιτυχημένης πορείας, καθώς οι τηλεθεατές αγάπησαν από την πρώτη στιγμή τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star.

Ο τίτλος του MasterChef ανήκει, λοιπόν, στον Τιμολέοντα, ο οποίος πήρε την πολυπόθητη νίκη για την οποία ήταν, άλλωστε, αποφασισμένος από την αρχή.

Ο Χρήστος Γλωσσίδης και ο Τιμολέων Διαμαντής κονταροχτυπήθηκαν σε τέσσερις χώρες, σε έναν τελικό υψηλών απαιτήσεων και πολλών δοκιμασιών, ενώ ο νικητής ανακοινώθηκε σε live μετάδοση από τους τρεις κριτές.

Το τηλεοπτικό κοινό έμεινε πιστό μέχρι και την τελευταία στιγμή στο MasterChef, χαρίζοντας στο Star πρωτοφανή ποσοστά τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, ο τελικός του MasterChef άγγιξε το 30,4% στην τηλεθέαση στο γενικό σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό ηλικιών 18-54 έφτασε το 36,4% στο σύνολο των ωρών προβολής του. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της live μετάδοσης όπου ανακοινώθηκε η τελευταία βαθμολογία που έκρινε τον νικητή, στο μισάωρο δηλαδή μεταξύ 00:30 και 01:00, οι μετρητές της Nielsen κατέγραψαν τηλεθέαση 46,3% και 60,5%!

Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία του Star, καθώς ο ανταγωνισμός από τα απέναντι κανάλια ήταν μεγάλος με προγράμματα όπως «Το σόι σου» , «Τατουάζ» και  Survivor!

Ατυχής ήταν, τέλος, η πρεμιέρα για το νέο ριάλιτι του ANT1 «Game Of Love» που συγκέντρωσε ποσοστά μόλις 7,9% στο γενικό σύνολο και 10% στο δυναμικό κοινό.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα