Survivor 2: Οι υποψήφιοι για αποχώρηση και ο χαμός με τον Σώζοντα!

Survivor 2: Οι υποψήφιοι για αποχώρηση και ο χαμός με τον Σώζοντα!

Οι Μαχητές του Survivor 2 έχασαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά αγώνισμα ασυλίας με 10-6 και έτσι αύριο  θα αποχαιρετίσουν έναν ακόμα συμπαίκτη τους. Οι μπλε δεν τα κατάφεραν στο στίβο μάχης και οδηγήθηκαν στο συμβούλιο, προκειμένου να βγάλουν τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Εκεί, η Ροδάνθη που έλαβε τις περισσότερους ψήφους από την ομάδα της. «Σίγουρα δεν είμαι η καλύτερη παίκτρια ούτε πρόκειται να γίνω αλλά θα συνεχίζω να προσπαθώ, να ανταγωνίζομαι τον εαυτό μου γιατί αυτό που έχει σημασία είναι να εξελίσσεσαι» είπε η ίδια.

Ο Ηλίας Γκότσης ως ο πολυτιμότερος παίκτης των Μαχητών αυτή την εβδομάδα υπέδειξε προς αποχώρηση την Φελίσια. «Θα ήθελα να παραμείνω όσο περισσότερο μπορώ, έχω αισθανθεί πως η αντίπαλη ομάδα με θέλει για αντίπαλο ώστε να νικάει και αυτό προσπαθώ να το αλλάξω με την αυτοβελτίωση», ανέφερε η Φελίσια.

Η Μελίνα Μεταξά που κέρδισε το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, υπέδειξε ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κωνσταντίνο Τσεπάνη τονίζοντας πως έπρεπε να ψηφίσει κάποιον άνδρα προκειμένου να προστατέψει τις γυναίκες της ομάδας.

Tη συζήτηση πάντως στο Συμβούλιο μονοπώλησε ο Σώζων λόγω της κόντρας του με την Εύη. Θεωρεί ότι βοήθησε με τις πληροφορίες που έδωσε τον Νικόλα και κατά όλη την αντίπαλη ομάδα.

Στο συμβούλιο έγινε χαμός με τον Σώζοντα! Οι παίκτες δεν πίστευαν αυτά που έλεγε ... Τον κοιτούσαν με απορία!

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την ένωση των ομάδων

Στο επεισόδιο της Πέμπτης θα δούμε ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor και δεν θα καταφέρει να είναι στο πάρτι της ένωσης των ομάδων.

Δείτε τα βίντεο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα