Βόμβα χωρισμού στο Power of love

Βόμβα χωρισμού  στο Power of love

Η Δύναμη της αγάπης δεν κατάφερε να τους κρατήσει ενωμένους και οι τηλεθεατές θαυμαστές του ωραίου ζευγαριού ετοιμάζονται να βάλουν τις μαύρες πλερέζες. Ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου δεν είναι πια μαζί! Ναι, καλά διαβάσατε! Μάλιστα, την αποκάλυψη του χωρισμού έκανε ο ίδιος ο Δώρος μέσω Instagram. Οπως είναι γνωστό, οι παίκτες του «Power of love» του Σκάι έχουν το δικαίωμα να χειρίζονται τα προσωπικά τους social media και πολλές φορές αποκαλύπτουν πράγματα που συμβαίνουν στη βίλα... της αμαρτίας προτού προβληθούν στην τηλεόραση. Ετσι συνέβη και στην προκειμένη περίπτωση, με τον Κύπριο παίκτη να ανακοινώνει το τέλος της σχέσης τους με ένα story που ανέβασε στο Instagram. «Σήμερα τελείωσα με την Αθηνά. Ενημερωτικά» έγραψε ο Δώρος σε μαύρο φόντο, ενώ λίγη ώρα μετά προχώρησε σε ακόμη ένα σχόλιο κατά τη διάρκεια live μετάδοσης που έκανε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο συμπαίκτης του Ανδρέας Ανδρεανός.

«Θα κάνω κι εγώ live μετάδοση και θα πω για την Αθηνά. Πάντως, τέλος, όπως είπα. Ισχύει. Δεν είμαι κορόιδο καμιάς εγώ» σχολίασε, δείχνοντας ότι μάλλον δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης.

Τι κι αν η Αθηνά έχει δηλώσει ότι τον αγαπάει και θέλει να είναι μαζί του; Τα πράγματα μεταξύ τους δεν φαίνεται να κυλούν και τόσο ονειρικά! Η ίδια, πάντως, δεν έχει αντιδράσει ακόμη στην ανακοίνωση του Δώρου για τον χωρισμό. Στο χθεσινό επεισόδιο τους είδαμε αγκαλιασμένους και ήρεμους. Εκείνη, ωστόσο, ήταν λιγάκι ψυχρή και προβληματισμένη. Είπε στον Δώρο πως ό,τι δείχνει αυτό είναι, δεν του κρύβει τίποτα και θέλει πάντα να είναι ξεκάθαρη!

Τρυφερό τετ α τετ Δώρου - Αθηνάς

«Νιώθω ότι κάτι έχεις... Πιέζεσαι για κάτι;» τη ρώτησε εκείνος και συμπλήρωσε, εκφράζοντας ένα μικρό παραπονάκι: «Σε κοιτάζω και κοιτάς αλλού». «Κουράζομαι και πιέζομαι από τη ρουτίνα. Θέλω να με καταλάβεις» απάντησε η Αθηνά κοφτά. Τι συνέβη έπειτα από αυτό και έφτασαν στον χωρισμό; Θα το δούμε στη μικρή οθόνη. Αλλωστε, το συγκεκριμένο ζευγάρι κάνει... νούμερα! Να θυμίσουμε ότι τόσο ο Δώρος Παναγίδης όσο και η Αθηνά Χρυσαντίδου (πρώην Χρυσάντοβα) έχουν πλούσιο παρελθόν! Εκείνος είναι πατέρας δύο παιδιών από δύο διαφορετικές γυναίκες, δίχως να έχει παντρευτεί. Εκείνη δηλώνει 19 ετών εδώ και... τρία χρόνια, ενώ παλαιότερα είχε ακουστεί ότι είχε ένα φλερτ με τον Λευτέρη Πανταζή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα