MasterChef αποχώρηση: Η ατάκα του Τζώρτζη για τον Κωνσταντίνο και το γλυκό του

Στη ζαχαροπλαστική κλήθηκαν να επιδείξουν το ταλέντο τους την Τρίτη (20/03) ο Τζώρτζης και ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης που ήταν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Αν και φαινομενικά ο Συμεωνίδης είχε ένα προβάδισμα, καθώς είναι ο τομέας του, όπως ισχυρίζεται, ωστόσο ήρθε η ανατροπή όταν το γλυκό του κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος!

Ο Τζώρτζης, ο δεύτερος υποψήφιος, κατάφερε να βγάλει εις πέρας τη συνταγή του γλυκού και να παρουσιάσει στους κριτές ένα πιστό αντίγραφο του γλυκού που τους είχαν παρουσιάσει. Οι βαθμολογίες των δύο ήταν πολύ κοντά, με τον Τζώρτζη όμως να συγκεντρώνει υψηλότερη βαθμολογία και να επιστρέφει στο σπίτι του MasterChef.

Φυσικά, ο Τζώρτζης δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη τη νίκη του, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει τα δηλητηριώδη και ειρωνικά σχόλια για τον αντίπαλό του. Συγκεκριμένα, ο παίκτης που αγαπά να μισεί το Twitter πήγε στον πάγκο του Κωνσταντίνου είδε το γλυκό που είχε σχεδόν καταρρεύσει και του επεσήμανε ότι το πρόβλημα δεν ήταν μόνο αυτό… υπήρχε και λεκές στο πιάτο!

Δείτε το βίντεο:

newsbomb

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα