Survivor 2: Στρώματα, μαξιλάρια, πρωινό στο κρεβάτι και σουτζουκάκια κέρδισαν οι Διάσημοι!

Survivor 2: Στρώματα, μαξιλάρια, πρωινό στο κρεβάτι και σουτζουκάκια κέρδισαν οι Διάσημοι!

Στρώματα,  μαξιλάρια που τους εξασφαλίζουν έναν ξεκούραστο ύπνο αλλά και ένα απολαυστικό πρωινό κέρδισαν οι Διάσημοι μετά το αποψινό αγώνισμα στο Survivor 2!

Οι δυο ομάδες είχαν μεγάλο κίνητρο  ώστε να βάλουν τα δυνατά τους και να κερδίσουν. Μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και πάλεψαν αρκετά καθώς ήταν ένα ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό αγώνισμα αλλά μόνο μία ομάδα τελικά ήταν η νικήτρια.

Οι Διάσημοι κατάφεραν και επιβλήθηκαν με 10-5 αλλά οι εκπλήξεις είχαν και συνέχεια!

Έξι νέοι παίκτες μπήκαν στο παιχνίδι προκαλώντας μεγάλη έκπληξη στους Διάσημους και στους Μαχητές.

«Σας είχα πει στο συγκεκριμένο αγώνισμα η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει μία έκπληξη. Ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω το εννοούσα. Παρακαλώ να περάσει η έκπληξη. Αυτοί οι 6 παίκτες είναι η έκπληξη που σας ανέφερα στην αρχή. Οι καινούργιοι παίκτες θα χωριστούν και στους δύο ομάδες αλλά η νικήτρια ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τους παίκτες που είναι δίπλα μου», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος στη συνέχεια σύστησε τους νέους παίχτες στις… παλιοσειρές του Άγιου Δομίνικου.

Στη συνέχεια, στο δεύτερο αγώνισμα της ημέρας με έπαθλο φαγητό, έπαιξαν οι δύο καλύτεροι άνδρες των δύο ομάδων, οι Διάσημοι εμπιστεύτηκαν το νέο τους παίκτη και τον έριξαν στον στίβο και έκαναν καλά, αφού κέρδισαν και γεύτηκαν τα σουτζουκάκια!

Έχοντας πάρει φόρα, λοιπόν, από το έπαθλο οι Διάσημοι επικράτησαν και στην επόμενη μάχη .Μάλιστα για την κόκκινη ομάδα αγωνίστηκε και ο νέος παίκτης, Σώζων Παλαίστρος - Χάρος, ο οποίος πήρε τρεις νίκες.

Δείτα τα βίντεο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα