Η ανακοίνωση του Ant1 για τον Γιώργο Μαυρίδη και τη συμμετοχή του στο Nomads

Στην αποκάλυψη του ιερού σκοπού για τον οποίο δέχτηκε να μπει στο παιχνίδι, προχώρησε χθες , ο Γιώργος Μαυρίδης λίγο πριν τα αγωνίσματα που θα αναδείκνυαν τον μεγάλο νικητή του Nomads.

Μετά από ερώτηση που δέχτηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, εκμυστηρεύτηκε πως μπήκε στο Nomads με τον όρο ότι η αμοιβή του θα πήγαινε για την ανακαίνιση παιδοογκολογικού τμήματος νοσοκομείου.

Ο ANT1 λίγο μετά την αποκάλυψη, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται:

«Ο Γιώργος Μαυρίδης συμμετείχε στο Nomads με αντάλλαγμα την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, από τον ΑΝΤ1. Ακόμα και τα χρήματα που κέρδισε από τα επιμέρους έπαθλα θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό.

Δεν είχε ανακοινωθεί για να μην επηρεάσει τις ψηφοφορίες εις βάρος των άλλων παικτών. Η συμφωνία ήταν είτε έμενε 1 εβδομάδα είτε 3 μήνες, η ανακαίνιση θα γινόταν».

Στο χθεσινό τελευταίο επεισόδιο του Nomads, ο Γιώργος Μαυρίδης αποκάλυψε το λόγο της συμμετοχής του λέγοντας χαρακτηριστικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Πρέπει κάποια στιγμή να πω κι εγώ αφού δεν επηρεάζει κάποια ψηφοφορία. Κάποια στιγμή με κάλεσαν στα γραφεία του ΑΝΤ1 να μιλήσω για το Nomads και αν ήθελα να έχω κάποια συνεργασία με το κανάλι. Πέρασα την πόρτα του κ. Λάτσιου μου είπε για ένα παιχνίδι-υπερπαραγωγή και μου έκανε πρόταση να συμμετάσχω. Του είπα κατευθείαν όχι μου είπε ο κ. Λάτσιος, ηρέμησε… να είσαι πιο διαλλακτικός. Δεν είχε άδικο, το άκουσα, είδα όλα αυτά. Είδα και είχε μία οικονομικά συμφέρουσα πρόταση για όσους συμμετέχουν. Σκέφτηκα ότι δεν γίνει να αμοιφθεί τόσο καλά ένας άνθρωπο και είπα να παίξω όλα μου τα χαρτιά και του είπα δεν θέλω να με ανταμείψετε με αμοιβή ανά εβδομάδα ή επεισόδιο και τους πρότεινα ότι γνωρίζοντας ότι ο ΑΝΤ1 έχει ένα ταμείο κοινωνικής ευθύνης και τους ζήτησα να πάνε στην κλινική του παιδογκολογικού και να ανακαινίσουν την πτέρυγα με τις χημειοθεραπείες. Είπα αν είναι reality επιβίωσης και είναι τόσο σημαντικό πρόσωπο ο Μαυρίδης κάντε το. Τους έφερα σε επαφή και το πήρα και μπήκα. Ήταν η αμοιβή μου, το κέρδισα με το σπαθί μου και χαίρομαι που ο ΑΝΤ1 με βοήθησε να το κάνω αυτό… Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί, τα έχει αναλάβει η κ. Παπαμερή και ο κ. Λάτσιος να τα κάνει όλα αυτά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Media

-
Σχολιάστε το άρθρο: