Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα για τη Μουρμούρα

Δημοσιεύματα υποστήριζαν τον τελευταίο καιρό ότι υπάρχει πιθανότητα επιστροφής της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου και του Πάνου Βλάχου στη σειρά "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα", όχι σαν μόνιμη συνεργασία, αλλά κάνοντας εμφανίσεις σε τακτά διαστήματα.

Οι δύο ηθοποιοί, εδώ και καιρό, προσπαθούν να κάνουν πραγματικότητα τα επαγγελματικά τους όνειρα, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου απάντησε στη Realnews για τα δημοσιεύματα.

«Τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Η  δική μας συμμετοχή στη σειρά έχει ολοκληρωθεί. Η Ελλάδα παραμένει ο τόπος μου και εννοείται ότι θα επέστρεφα αν προέκυπτε ένα πρότζεκτ που με ενδιέφερε» είπε η όμορφη ηθοποιός στην Κορύνα Μαντάγαρη.

Και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή συζητάω για μια ταινία μεγάλου μήκους, όχι ελληνικής παραγωγής, που θα έχει κάποια γυρίσματα στην Ελλάδα. Θα είναι μεγάλη μου χαρά να επιστρέψω για λίγο, καθώς πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον σενάριο και συμπεριλαμβάνει και γυρίσματα στην πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη. Μου λείπουν πολύ οι άνθρωποί μου, η οικογένειά μου και οι φίλοι μου, το να είμαι μέρος της καθημερινότητάς τους κι εκείνοι της δικής μου».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα