Αποχώρηση – βόμβα από τη Μουρμούρα

Την ώρα που τα σενάρια για τους ηθοποιούς που μπαίνουν στο «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού, μια ξαφνική αποχώρηση έρχεται να ανατρέψει τα πάντα.

Λίγο πριν τις τελικές συμφωνίες και τις υπογραφές των τεσσάρων ηθοποιών που θα αποτελέσουν τα δύο νέα ζευγάρια, ένας από τους βασικούς συντελεστές αποχωρεί.

Ο λόγος για τον σκηνοθέτη της σειράς, Αντώνη Αγγελόπουλο, ο οποίος –σύμφωνα με ρεπορτάζ της Βίκυς Διαμάντη για το MYtv- δεν θα συνεχίσει στη «Μουρμούρα».

Ο Αγγελόπουλος βρισκόταν μαζί με τον Διονύση Φερεντίνο πίσω από τη σκηνοθεσία των 297 επεισοδίων των τεσσάρων κύκλων. Η συνεργασία του με το κανάλι ήταν κάτι παραπάνω από αποδοτική, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τη σκηνοθετική εμπλοκή του στην κωμική σειρά «Το σόι σου», που προβάλλεται στο ίδιο κανάλι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η δημοσιογράφος, λοιπόν, από τη νέα σεζόν ο σκηνοθέτης θα συμμετέχει μόνο στη δεύτερη παραγωγή, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση του καναλιού της Κάντζας.

Υπενθυμίζεται πως ο ταλαντούχος σκηνοθέτης γνώρισε την απόλυτη επιτυχία στο νεανικό κοινό το 2005, με το «Παρά 5», στο οποίο μάλιστα γνώρισε και τη μελλοντική του σύζυγο, Αγγελική Λάμπρη που το κοινό αγάπησε ως αντιδραστική «Αγγέλα»…

Πηγή: Menshouse

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα